Dikaprio i De Niro će omogućiti fanu da glumi sa njima

Svako ko donira novac u sklopu njihovog izazova “All In Challenge”, bez obzira na iznos koji uplati, imaće šansu da osvoji nagradu i pojavi se u filmu
695 pregleda 0 komentar(a)
De Niro, Skorseze i Dikaprio, Foto: Shutterstock
De Niro, Skorseze i Dikaprio, Foto: Shutterstock

Holivudski glumci Leonardo Dikaprio i Robert de Niro riješili su da na kreativan način podstaknu svoje fanove da doniraju novac. Naime, njih dvojica nude svojim fanovima životnu šansu koja će omogućiti jednom od njih da se pojavi u njihovom filmu.

Dikaprio i De Niro pozivali su fanove da učestvuju u izazovu koji im može omogućiti da se pojave u novom filmu pod nazivom “Killers of the Flower Moon”, koji će režirati Martin Skorseze.

Glumci su se udružili da prikupe sredstva za tri dobrotvorne organizacije koje pomažu ljudima tokom pandemije koronavirusa, a to su organizacije “Meals on Wheels America”, “No Kid Hungry” i “America’s Food Fund”.

Svako ko donira novac u sklopu njihovog izazova “All In Challenge” bez obzira na iznos koji uplati, a koji može da priušti, imaće šansu da osvoji nagradu i pojavi se u filmu.

“Ako ste se pitali kako je raditi sa mnom, Martinom Skorsezeom i Robertom de Nirom, ovo je vaša šansa. Robert i ja ćemo glumiti u novom filmu ‘Killers of the Flower Moon’ koji režira Martin Skorseze. Želimo da vam ponudimo ulogu, priliku da provedete dan na setu s nama, da se družimo, upoznamo, kao i da prisustvujete premijeri filma. Učestvujte, prosjetite allinchallenge.com i budite humani, donirajte koliko možete”, poručio je Dikaprio.

On je učestvovao u osnivanju organizacije America’s Food Fund čiji je cilj da svaka porodica ima pristup hrani u kritičnom vremenu.

Snimanje filma je bilo planirano da počne ovog ljeta, međutim zbog pandemije koronavirusa odloženo je a novi datum nije objavljen, piše Metro.

Glumci su se udružili da prikupe sredstva za tri dobrotvorne organizacije koje pomažu ljudima tokom pandemije koronavirusa

Bonus video: