"Bilo bi apsurdno da nastavimo sa snimanjem serije"

HBO televizija je prije mjesec dana potvrdila da će nova sezona Igre prijestola kasniti, te će njeno emitovanje umjesto ove, početi na ljeto naredne godine
51 pregleda 3 komentar(a)
Tirion Lanister, Igra prijestola, Foto: Screenshot (Youtube)
Tirion Lanister, Igra prijestola, Foto: Screenshot (Youtube)
Ažurirano: 26.01.2018. 13:12h

Iako su mnogi fanovi serije “Igra prijestola” tužni, jer će se nakon naredne, osme sezone završiti, jedan od glumaca Piter Dinklidž tvrdi da je “vrijeme za kraj”.

“Ovo je posljednja sezona, pa je prošlo zaista puno vremena. Treba nam dosta vremena i da snimimo posljednje epizode i taj rad je gorko-slatkog ukusa. Vrijeme je da nastavimo dalje, to je tužan momenat u našem poslu - družili smo se i radili sa sjajnim ljudima dugo vremena, a sada moramo da se rastanemo. To je tužno, naročito kada godinama provodite nekoliko mjeseci sa istim ljudima”, ispričao je on za Variety.

“Ipak, vrijeme je. Mislim da kada bi nastavili dalje... Savršen je trenutak za kraj. Nekada serije ostanu predugo i postanu apsurdne i besmislene”, tvrdi on.

HBO televizija je prije mjesec dana potvrdila da će nova sezona kasniti, te će njeno emitovanje umjesto ove, početi na ljeto naredne godine.

Bonus video: