Iskustvo daje određene prednosti, ali nije presudno

Nataša Milosavljević pozvala djevojke da se prijave za regionalni projekat “She got the look” koji se emituje na Hype TV

5378 pregleda 80 reakcija 0 komentar(a)
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna Arhiva
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna Arhiva

Regionalni šou “She got the look” već se emituje sa učesnicama iz Srbije i Hrvatske na Hype TV-u, a sada su priliku za češće dobile i djevojke koje vole modeling i planiraju njime da se bave i iz Crne Gore.

Sve koje prođu kasting, moći će da osjete kako je to biti model, dok će neke od takmičarki ostvariti kontakte i možda raditi i van granica ex-Yu.

“Interesovanja je do sada više nego zadovoljavajuće, jer djevojke su prepoznale vrijednost ovog projekta, a i imale su i priliku da vide iskustva djevojaka iz Hrvatske i Srbije kroz nekoliko emisija koje su već emitovane na Hype TV-u. Prijave traju do 25. aprila, nakon čega ćemo kontaktirati djevojke koje su prošle kasting i uputiti ih u sve detalje vezane za snimanja prvih epizoda”, ispričala je “Vijestima” Nataša Milosavljević organizatorka ovog projekta za Crnu Goru.

Pravo da se prijave imaju djevojke sa iskustvom, ali i one koje planiraju da se bave manekenstvom, a do sada nijesu imale priliku za to.

“Pravo na prijavu imaju sve djevojke, bez obzira na iskustvo. Svakako da iskustvo daje određene prednosti, ali nije presudno. Mnogo je važnije da su sigurne u sebe, tačnije, da su samouvjerene i da sa takvim stavom i krenu u ovo takmičenje”, savjetuje Milosavljevićeva.

Djevojke koje žele da učestvuju u ovom šouu moraju da ispune i određene uslove, a sagovornica “Vijesti” otkriva koje su to: “Predispozicije koje moraju da zadovolje jesu godine, tako da pravo na učešće imaju kandidatkinje od 18 do 25 godina. Jedan od uslova je i visina koja mora biti minimum 171cm. Sve prijave slati na mail shesgotthelook.hypetv.cg@gmail.com. Prijava podrazumijeva ime i prezime, godine, visinu, mjere i nekoliko fotografija”, otkriva Milosavljevićeva proceduru.

Iako za početak takmičenja organizatori traže desetak djevojaka iz Crne Gore, do samog finala stići će samo jedna takmičarka iz naše zemlje.

“Samo jedna biće u finalu takmičenja sa ostalim djevojkama iz regiona koje su takođe pobijedile u svojim državama”, kaže Milosavljevićeva i objašnjava kako će biti koncipirani zadaci koje će djevojke dobijati: “Djevojke će kroz četiri različite emisije dobijati zadatke na određenu temu i u što boljem izdanju obaviti slikanja kako bi zadovoljili kriterijume stručnog žirija i prošle u sljedeći krug i novi izazov”.

Djevojke koje se odvaže da učestvuju u ovoj emisiji, prema riječima sagovorice “Vijesti”, imaće priliku da osjete kako je to biti na pisti širom regiona.

“Pobjednica pored vrijednih nagrada dobija i modne angažmane u regionu, ali i ugovor na inostrano tržište”, tvrdi Milosavljevićeva.

Kako zbog aktuelne pandemije nema modnih manifestacija, ovo će biti prilika za sve djevojke koje se bave i vole manekenstvo da se prisjete kako je to baviti se modelingom.

“U Srbiji i Hrvatskoj uglavnom se takmiče djevojke koje su već neko vrijeme u modelingu, a pojedine su i vrlo uspješne i grade internacionalne karijere. Kako će to biti kod nas, vidjećemo po završetku kastinga jer još uvijek ne znamo koliko će djevojkama koje se već bave manekenstvom i koje su se već ostvarile u ovom pozivu biti interesantno da se prijave. Svakako da će zahvaljujući ovom projektu steći nova prijateljstva, sklopiti i nove saradnje u susjednim državama”, objašnjava prednosti učešća u ovom šouu Milosavljević koja je bila i zvanična mis Crne Gore 2015. godine.

Nakon toga bila je angažovana u raznim projektima, a kako kaže, da tek planira da gradi karijeru modela, emisija “She got the look” bila bi njena odskočna daska.

“Svakako da bih se prijavila, jer nisam imala priliku kada sam počinjala da kroz jedan ovakav šou stičem iskustva i da kroz saradnju sa ljudima iz svijeta mode, šoubiznisa odmah dobijem dobre savjete koji bi mi sigurno pomogli na početku karijere. Ali i sada sa iskustvom vrlo rado bih učestvovala, jer šou je na regionalnom nivou i prilika da sklopiš nova prijateljstva, poslovne saradnje i van granica. Moja uloga jeste cijela organizacija samog projekta u Crnoj Gori, pa jedino zbog toga ne bi bilo u redu i da budem dio takmičenja jer bih bila u konfliktu interesa”, zaključuje Milosavljevićeva.

Bonus video: