Zahvalan na drugoj šansi koju je dobio

“Veoma sam srećan čovjek jer sam dobio drugu šansu, jer sam svjestan da mnogi ne dobiju ni prvu. Dobio sam drugu priliku u karijeri, ali i kao ljudsko biće”

3188 pregleda 0 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Glumac Ben Aflek promovišući novi film “The Tender Bar” otkrio je da je veoma zahvalan na drugoj šansi koju je dobio i kao glumac, ali i na emotivnom planu.

“U posljednje vrijeme sam veoma zahvalan na svim teškoćama koje su mi se dešavale. One nisu beznačajne, jer su mnogo bola prouzrokovali drugi ljudi. A to je ono što me je i najviše boljelo u životu”, ispričao je on za The Wall Streer Journal.

Aflek se osvrnuo in a pomirenje sa pjevačicom i glumicom Dženifer Lopez, 17 godina nakon što su raskinuli vjeridbu.

“Jedna od najtežih lekcija koju sam naučio je da nije mudro dijeliti sve sa ostatkom svijeta. Sada se osjećam mnogo ugodnije kada sam postavio neke granice. Jednostavno ne želim više da pričam za medije o svom privatnom životu”, kazao je on, a zatim iapk podijelio jedan detalj iz svog privatnog života.

“Veoma sam srećan čovjek jer sam dobio drugu šansu, jer sam svjestan da mnogi ne dobiju ni prvu. Dobio sam drugu priliku u karijeri, ali i kao ljudsko biće”, istakao je Aflek.

On se našalio i da bi jednog dana mogao da napiše priču o sebi, ali bi je nakon toga spalio i uništio.

Bonus video: