Barbara Brokoli: I naredni Džejms Bond će biti Britanac

Vjerujem u to da je potrebno praviti ženske likove, a ne dodjeljivati ženama muške uloge

2013 pregleda 0 komentar(a)
Foto: 007.com
Foto: 007.com

Producentkinja Barbara Brokoli koja je uz svog polubrata Majkla Vilsona zadužena za franšizu o tajnom agentu Džejmsu Bondu, konstantno je pod pritiskom fanova, kada su u pitanju novi filmovi, naročito od kako je glumac Daniel Kreg nedavno u filmu „No Time to Die“ posljednji put odigrao agenta 007.

Kako bi zadovoljila znatiželju fanova koji se pitaju ko će biti sljedeći Džejms Bond, Brokoli je otkrila ono što je za sada sigurno, a to je da će tajnog agenta sigurno ponovo igrati Britanac.

„Biće muškarac, jer mislim da žena ne bi trebalo da igra Džejmsa Bonda. Vjerujem u to da je potrebno praviti ženske likove, a ne dodjeljivati ženama muške uloge. Mislim da nemamo dovoljno dobrih uloga za žene i zato mi je veoma važno da pravimo filmove o ženama, za žene“, poručila je producentkinja.

Kada je riječ o glumcu koji bi mogao igrati Džejmsa Bonda, Brokoli je kazala:

„On mora biti Britanac, ali danas Britanac može biti bilo koje rase“.

Ono što je sigurno je da se Kreg neće vratiti ulozi Džejmsa Bonda, ali Brokoli ističe da su vrata Kariju Fukunagi uvijek otvorena, ako poželi da se vrati u njihovu režisersku stolicu.

„No Time to Die“ pokupio je pretežno dobre kritike, a od prikazivanja u bioskopima širom svijeta zaradio je 756 miliona dolara, što ga čini filmom sa najvećom zaradom u eri pandemije.

Bonus video: