Džejms Bond se ne može gledati na mobilnom

"Jedna od najljepših stvari koja se dogodila u posljednje vrijeme je to što smo ovaj film doveli do bioskopa, to je mjesto kojem pripadaju Bond filmovi. Oni ne mogu dobro izgledati na mobilnim telefonima, već na velikim platnima"

2968 pregleda 1 komentar(a)
Foto: 007.com
Foto: 007.com

Glumac Danijel Krejg, koji je tumačio lik Džejmsa Bonda u nekoliko filmova, uključujući i "No Time To Die" koji je trenutno u bioskopima, protivi se tome da se franšiza o tajnom agentu 007 preseli na striming platforme.

Nakon što je Amazon dao ponudu za snimanje sin-offa za Džejms Bond filmove, 53-godišnji glumac izjavio je da bi takva odlukuka mogla da bude katastrofalna za bioskope, te da je ovoj čuvenoj franšizi mjesto na velikim platnima.

Kako je kazao, dokle god su filmovi događaj koji okuplja porodicu, bioskopi imaju šansu da prežive.

"Jedna od najljepših stvari koja se dogodila u posljednje vrijeme je to što smo ovaj film doveli do bioskopa, to je mjesto kojem pripadaju Bond filmovi. Oni ne mogu dobro izgledati na mobilnim telefonima, već na velikim platnima", kazao je on u razgovoru za The Sun.

Ovo nije prvi put da Krejg govori o značaju bioskopa, a ranije je izjavio i da se nada kako će "No Time To Die" koji je 25. film iz franšize o tajnom agentu, dodatno "pogurati filmsku industriju".

"Bioskopi su tu da ostanu, i što se mene tiče, uvijek ću biti srećan da im pomognem na bilo koji način", ispričao je glumac u septembru, nakon spekulacija da bi "No Time To Die" zbog odlaganja premijere mogli preuzeti Netflix ili Apple striming platforme.

Bonus video: