Džesika Parker "slomljena" zbog optužbi na račun kolege

"Ona moć koju joj donosi lik Keri shvata veoma ozbiljno. A velika moć donosi i veliku odgovornost, a iako zna da optužbe nemaju veze sa njom, osjeća se kao da je iznevjerila mnoge", dodao je izvor

4888 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Nakon što se vratila svojoj najpoznatijoj ulozi - Keri Bredšou, Sara Džesika Parker je "slomljena" zbog optužbi na račun njenog kolege Krisa Nota za seksualno uznemiravanja, tvrdi neimenovani izvor za US Weekly.

"Ona je prvenstveno zaštitnički nastrojena prema liku Keri i seriji, i krivo joj je što su serija i svi članovi ekipe stavljeni u neugodan položaj. Ona ne brine za novac i zaradu, već za svoj rad koji ostaje iza nje. Takođe, ona je uvijek bila osoba koja se borila za žene, a za sada neke žene tvrde da su povrijeđene dok je ona bila na straži", ispričao je izvor navodno blizak glumici.

Prema njegovim riječima, za glumicu su se dogodile dvije smrti, aludirajući na lik Nota, Zverku koji umire u prvoj epizodi novog serijala pod nazivom "And Just Like That".

"Ona moć koju joj donosi lik Keri shvata veoma ozbiljno. A velika moć donosi i veliku odgovornost, a iako zna da optužbe nemaju veze sa njom, osjeća se kao da je iznevjerila mnoge", dodao je izvor.

Nakon što je nekoliko djevojaka optužilo Nota da ih je seksualno uznemiravao, glumac je javno negirao optužbe, ali je već dobio otkaz u seriji "The Equalizer".

Bonus video: