Objavljen prvi trejler za "Peaky Blinders"

Helen Mekroki, koja igra lik Poli, preminula je u aprilu 2021. godine, pa još uvijek nije poznato da li će njen lik preuzeti neko drugi u šestoj sezoni ili će biti uklonjen iz novih epizoda

3889 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Imdb.com
Foto: Imdb.com

Skoro godinu dana od kako je BBC najavio da će šesta sezona serije "Peaky Blinders" biti i posljednja, ova televizijska mreža objavila je prvi najavni trejler.

Kilijanu Marfiju, koji tumači glavnu ulogu, na setu su pravili društvo Tom Hardi, Pol Anderson, Fin Kol, Anja Tejlor Džoj, Stiven Grejem i drugi.

Helen Mekroki, koja igra lik Poli, preminula je u aprilu 2021. godine, pa još uvijek nije poznato da li će njen lik preuzeti neko drugi u šestoj sezoni ili će biti uklonjen iz novih epizoda.

Serija, čiji je režiser oskarovac Stiven Najt, prenosi priču o Tomiju Šelbiju i njegovoj porodici dok se uzdižu iz brimingemske radne klase u periodu nakon Prvog svjetskog rata.

Ipak, šesta sezona likove je dovela pred Drugi svjetski rat, a nove epizode donijeće mnogo drame, intrige i pucnjave, na šta su fanovi "Peaky Blinders" serije i navikli.

"Nakon što smo bili prisiljeni da odložimo snimanje zbog kovid pandemije, poznatu porodicu ćemo naći u još većim opasnostima, a ulozi su nikada veći. Vjerujemo da će ovo biti najbolja sezona od svih i sigurni smo da će fanovi biti zadovoljni. Nakon što se televizijska serija završi, priča će se nastaviti u drugoj formi", najavio je režiser ranije.

Još uvijek se ne zna da li će posljednja epizoda biti emitovana na BBC-ju ili će biti dostupna na striming platformi Netflix, a premijera prve epizode očekuje se tokom proljeća ili ljeta ove godine.

Bonus video: