„Squid Game“ i kao najveće rijaliti takmičenje u istoriji

Za razliku od serije, u kojoj se igra na život i smrt, najgora sudbina koja može dočekati 456 igrača u ovom takmičenju biće odlazak kući bez glavne nagrade od 4,56 miliona dolara, za koju Netfliks tvrdi da je najveća nagrada u istoriji rijaliti televizije

5727 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Netfliksova najgledanija serija neće više biti samo fikcija, striming servis odobrio je snimanje „najvećeg rijaliti takmičenja u istoriji“ pod imenom „Squid Game: Izazov“.

Za razliku od serije, u kojoj se igra na život i smrt, najgora sudbina koja može dočekati 456 igrača u ovom takmičenju biće odlazak kući bez glavne nagrade od 4,56 miliona dolara, za koju Netfliks tvrdi da je najveća nagrada u istoriji rijaliti televizije.

„Squid Game“ je, nakon što je prvi put prikazana u septembru 2021, postala Netfliksova najgledanija serija, a prati takmičare koji igraju dječje igrice kako bi dobili šansu za osvajanje velikih svota novca koje će im promijeniti život.

Prva sezona drži rekord za najgledaniju Netfliksovu seriju svih vremena, a u prvih 28 dana prikazivanja pogledano je ukupno 1,65 milijardi sati serije, navode iz Netfliksa.

U rijaliti takmičenju će kroz 10 epizoda igrači prolaziti igre iz originalne serije, ali i neke novoosmišljene.

Netfliksov rijaliti šou snimaće se u Ujedinjenom Kraljevstvu i za početak će uključivati samo engleske govornike. Ova najava došla je nekoliko dana nakon što je potvrđena druga sezona originalne serije.

Bonus video: