Djetinjstvo sam provela u ukletoj kući

Kuća je danas, kako tvrdi, turistička atrakcija a napravljena je u 17. vijeku

10625 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FOX Promo
Foto: FOX Promo

Zvijezda popularnog sitkoma “Dvije djevojke bez love”, Ket Denings, vratila se 2. avgusta na kanal Foks lajf u premijernoj drugoj sezoni komedije “Lutka”.

Lijepa glumica koja je karijeru započela 2000, u kultnoj seriji “Seks i grad”, ulogom trinaestogodišnje razmažene djevojčice iz bogataške porodice, stasala je u jedno od najtraženijih, ali i najplaćenijih mladih lica američke televizije.

Osim u pomenute “Dvije djevojke bez love”, Ket od 2010. gledamo u stalnoj glumačkoj postavi Marvelove “Tor” franšize, pojavila se i u pet epizoda serije “Vandavizija” ovjenčane sa tri Emija, a u biografiju je upisala i naslove poput “Mornaričkih istražitelja”, “Urgentni centar” i drugi dio kultne bioskopske komedije “Big mama haus” sa Edijem Marfijem. Serija “Lutka”, međutim, bila je sasvim drugačije iskustvo, oktriva glumica koja je, inače, imala veoma zanimljivo djetinjstvo.

"Odrasla sam u kući iz 17. vijeka koju su izgradili prvi američki doseljenici, koja je, uvjeravam vas, ukleta. Djetinjstvo pamtim po čudnim šumovima, koracima na tavanici i misterioznom nestajanju stvari. Ta kuća je danas turistička lokacija, a dok smo živjeli u njoj, redovno smo bili domaćini lovcima na duhove", ispričala je Deningsova, koja inače nije išla u osnovnu školu, već ju je završila vanredno od kuće.

Njen prvi posao bila je reklama za čips u kom su pronađeni otrovni sastojci, pa nikada nije ni počeo da se prodaje. Ipak, procjenjuje se da je Ket od uloga do danas inkasirala 25 miliona dolara, što je svrstava u sam vrh američkog TV glumišta, pa njen put i odrastanje sa duhovima, možda, i nije tako loš recept za uspjeh.

Bonus video: