Sve propale ljubavi Toma Kruza

Holivudski glumac iako važi za zavodnika, do sada nije imao sreće u ljubavi, pa su sve njegove romanse neslavno završavale

12749 pregleda 3 komentar(a)
Tom Kruz i Kejti Holms: Veza bila okružena kontroverzama, Foto: Shutterstock
Tom Kruz i Kejti Holms: Veza bila okružena kontroverzama, Foto: Shutterstock

Tom Kruz je imao dobar dio propalih veza, ali je i dalje odlučan da pronađe pravu ženu za sebe. Šezdesetogodišnji glumac je “ponovo na tržištu”, nakon što je nedavno bezuspješno pokušao da započne romansu sa Šakirom.

Nevjerovatan par se upoznao na Velikoj nagradi Formule 1 i dok je Tom bio “vrlo zainteresovan lovom na pjevačicu”, ona nije bila veoma raspoložena za to nakon njenog razvoda sa slavnim fudbalerom Žerardom Pikeom.

Međutim, Šakira nije jedina popularna zvijezda sa kojom je Tom bio u romantičnoj vezi tokom posljednjih godina.

Glumac je uživao u “vrućoj i teškoj” romansi sa Šer, kao i ljubavnoj vezi sa Kejti Holms o kojoj se mnogo pričalo. Magazin “Mirror” se osvrnuo na Tomov turbulentni ljubavni život.

Tom Kruz uživao je u vezi sa kultnom pjevačicom Šer nakon što su se prvi put sreli 1985. godine, kada je on imao 23, a ona 38 godina. Šer je već bila udata i dva puta razvedena do trenutka kada je upoznala Toma na vjenčanju Madone i Šona Pena u Malibuu. Dinamičan duo se potom ponovo sastao u Bijeloj kući prije nego što su se upustili u strastvenu vezu. Šer je kasnije kazala javnosti o njihovoj “dubokoj vezi” i pozdravila Toma kao jednog od svojih “najvećih ljubavnika ikada”.

Pojavljujući se u emisiji “Watch What Happens Live” sa Endi Koenom, otkrila je:

“Imala sam samo najbolje ljubavnike ikad. Nije duga lista, ali je dobra”, priznala je.

“On tada nije bio sajentolog. Bilo je prilično vruće i teško na jedan tren. On je sjajan tip. Ja sam ga poznavala kao sjajnog i dragog tipa. Bio je među prvih pet”, kazala je o Tomu Šer.

Mimi Rodžers

Tom se oženio svojom prvom suprugom Mimi Rodžers u maju 1987. godine, samo godinu dana nakon što su se upoznali. Međutim, ovom paru nije bilo suđeno da ostanu zajedno, pa su se razveli nakon tri godine.

Tom joj je priznao da nikada prije nije nje iskusio pravu ljubav, rekavši časopisu Rolling Stone 1987. godine:

“Nikad prije nisam bio zaljubljen. Otkako sam bio sa njom, mnogo sam se otvorio. Mislim da mi je pomogla da budem bolji glumac. Proživjeli smo veliki dio života zajedno. Dijelimo sve... Ona je moja najbolja prijateljica”.

Smatra se da je Mimi bila jedna od Tomovih prvih veza sa kontroverznom Sajentološkom crkvom. Glumica je odgajana u organizaciji i bila je jedan od njenih revizora kada se prvi put srela sa svojim bivšim mužem. Od tada je napustila sajentologiju, iako je Tom nastavio da bude njen član.

Nikol Kidman

Tom Kruz i Nikol Kidman su bili moćni holivudski par, a upoznali su se na snimanju filma “Dani grmljavine” 1989. godine, dok je Tom još bio u braku sa Mimi Rodžers. Odmah su privukli jedno drugo i uživali su u burnoj romansi.

Zapravo, paru nije bilo strano da govori o svojoj seksualnoj vezi. U članku za Vanity Fair iz 1995. godine, Nikol je rekla:

“Mislila sam da je on najseksi muškarac kojeg sam ikad vidjela u životu, tako da je sve počelo od požude”.

Tom Kruz i Nikol Kidman su ‘90-tih bili moćni holivudski par
Tom Kruz i Nikol Kidman su ‘90-tih bili moćni holivudski parfoto: Shutterstock

Tom je na to dodao:

“Trenutna požuda, to je ono što sam osjećao. Mislio sam da je nevjerovatno seksi i zadivljujuće”.

Prema biografi Endrjua Mortona, upravo je ta veza bila katalizator za Tomovo napuštanje Mimi. Nakon što je njihov razvod okončan u februru 1990. godine, a Tom i Nikol su se vjenčali u Koloradu na Božić. Zajedno su usvojili dvoje djece - Izabelu (30) i Konora (28).

Svijet je bio zapanjen kada je Tom objavio da se rastaju 2001. godine, zagonetno objasnivši:

“Nikol zna zašto”.

Glumac je podnio zahtjev za razvod, no Nikol u tom trenutku nije znala da je bila trudna. Popularna glumica je 2007. razjasnila da se radilo o vanmateričnoj trudnoći.

Penelope Kruz

Penelope Kruz prvi put je upoznala Toma na snimanju filma “Vanilla Sky” 2000. godine, ali on tvrdi da nisu počeli da izlaze dok njegov razvod sa Nikol nije bio završen.

Govoreći za britanski Telegraf, rekao je:

“Nikada se nisam zaljubio u nekoga sa kim radim. Uvijek se to dešavalo kasnije”.

Tom i Penelope Kruz: Glumica se borila da se uklopi u Tomovu porodicu
Tom i Penelope Kruz: Glumica se borila da se uklopi u Tomovu porodicufoto: Shutterstock

Nakon tri godine zajedno, par je odlučio da se rastane 2004. godine.

Prema saznanjima časopisa “Mirror”, Penelope se borila sa tim da se uklopi u Tomovu porodicu i da je njegova djeca prihvate. Takođe je rečeno da je bila frustrirana činjenicom da je Tom ostao u kontaktu sa svojom bivšom suprugom Nikol. Međutim, par je rekao da je za razlaz kriv njihov prezauzet radni raspored.

Nazanin Boniadi

Ubrzo nakon što je završio romansu sa od Penelope, Toma su povezivali sa britanskom glumicom Nazanin Boniadi, a izlazili su od novembra 2004. do januara 2005.

Godinama nakon njihovog raskida, članak Vanity Faira tvrdio je da su sajentološki šefovi odlučili da pronađu Tomu novu partnerku. Publikacija je tvrdila da su brojne žene bile na “audiciji” za “ulogu” Tomove djevojke, a Nazanin je bila srećnica koja je bila odabrana. I Tom i Sajentološka crkva odlučno su demantovali ove tvrdnje i Nazanin je u međuvremenu napustila vjersku organizaciju.

Keti Holms

U aprilu 2005. godine, Tom je započeo vezu sa Kejti Holms na vrlo “visokoj nozi”. Par se prvi put javno pojavio u Rimu prije nego što se u aprilu 2006. iz njihove romanse rodila Suri.

Tom i Keti su se vjenčali u dvorcu Odeskalči u Italiji tog novembra na sajentološkoj ceremoniji. Tom je javno izjavio svoju ljubav Kejti tokom intervjua s Oprom Vinfri gdje je skakao gore-dolje po kauču dok je govorio o svojoj ženi.

Međutim, njihova je veza bila okružena kontroverzama i Keti je na kraju podnijela zahtjev za razvod u junu 2012. Kad je par objavio da čeka prvo zajedničko dijete, doktori su kritikovali Kruza jer je kupio lični ultrazvučni aparat za kućnu upotrebu kako bi mogao paziti na Kejtinu maternicu. Tom je takođe insistirao na tome da Kejti stalno ćuti dok se beba Suri ne rodi.

Tom Kruz i Kejti Holms
Tom Kruz i Kejti Holmsfoto: Shutterstock

Prema sajentolozima, trudnice bi trebalo da izbjegavaju vrištanje, stenjanje, pa čak i razgovor kako njihove riječi ne bi nanijele traumu njihovom novorođenčetu. Čak su se i doktori i ostalo osoblje koje je prisustvovalo porođaju trebali suzdržati od govora, prema pravilima osnivača sajentologije L. Ronu Hubarda. Prema uslovima njihovog razvoda, Kejti navodno nije smjela javno da spominje njihov brak, niti da izlazi sa bilo kim pet godina nakon razvoda od Toma. Izvor je rekao za Radar:

“Dopušteno joj je da izlazi, ali to ne može da radi na javni način i ne bi trebalo da pusti nijednog partnera blizu njihove ćerke Suri”.

Hejli Atvel

Pričalo se da je Tom izlazio sa koleginicom iz filma “Mission Impossible” Hajli Atvel od 2021. do 2022. godine. Iako par nikada nije potvrdio glasine o njihovoj romansi, zajedno su išli na Vimbldon 2021. godine.

Tom Kruz i Hajli Atvel: Nikad nisu potvrdili vezu
Tom Kruz i Hajli Atvel: Nikad nisu potvrdili vezufoto: Shutterstock

Govoreći o njihovom navodnom raskidu, izvor je za The Sun rekao:

“Nažalost nije im pošlo za rukom. Odlučili su da se bolje slažu kao prijatelji”.

Takođe su rekli da je pažnja javnosti bila prevelika za njih kao par, što im je stvaralo pritisak.

Šakira

Smatralo se da je Tom “izuzetno zainteresovan da uhodi” Šakiru nakon što su se sreli na Velikoj nagradi Formule 1 u Majamiju. Jedan od izvora časopisa “Mirror” rekao je da postoji “hemija” između Šakire i Toma, koji su viđeni kako razgovaraju u privatnom apartmanu na međunarodnom autodrumu u Majamiju. Čak se smatra da je Tom donio Šakiri cvijeće na sastanak.

Tom Kruz i Šakira: Glumac flertovao, no pjevačica bila “prijateljski raspoložena”
Tom Kruz i Šakira: Glumac flertovao, no pjevačica bila “prijateljski raspoložena”foto: Shutterstock

Govoreći o Tomovim osjećanjima prema Šakiri, izvor je rekao:

“Izuzetno je zainteresovan u nju. Među njima postoji hemija. Šakiri je potreban muškarac na kojeg može da se osloni, a to bi mogao biti Tom”, rekao je izvor za Page Six, prije nego što je dodao da je on “zgodan i talentovan tip”.

Međutim, nije izgledalo kao da je Šakira nešto oduševljena njime, izvor je rekao novinaru Mirrora da ga je “molila da prestane da flertuje sa njom”.

Drugi izvor je rekao za časopis “Heat” da je Šakira jednostavno bila “prijateljski raspoložena” prema Tomu.

Bonus video: