Ronson jedva čeka film o Ejmi

U filmu glavnu posrnulu muzičku zvijezdu igra Marisa Abela (iz serije “Industry”), prikazujući najbolje pjevačicine godine provedene u Londonu, kao i njen intenzivan uspon do slave

3689 pregleda 0 komentar(a)
Ejmi Vajnhaus, Foto: Shutterstock
Ejmi Vajnhaus, Foto: Shutterstock

Mark Ronson podijelio je svoja razmišljanja o nadolazećem biografskom filmu o Ejmi Vajnhaus nazvan po njenoj pjesmi “Back To Black”.

U filmu glavnu posrnulu muzičku zvijezdu igra Marisa Abela (iz serije “Industry”), prikazujući najbolje pjevačicine godine provedene u Londonu, kao i njen intenzivan uspon do slave. Film će biti objavljen u Velikoj Britaniji i Irskoj 12. aprila 2024. godine. Film uključuje mnoge Ejmine hitove koje je za potrebe filma snimila Abela. Službeni trailer za “Back To Black” stigao je prošle sedmice, a Ronson koji je bio prijatelj i saradnik pjevačice osvrnuo se na ovu priču.

“Jedina stvar koju znam o filmu je da dobro poznajem Sema (režisera), pročitao sam scenario i osjećam da je na lijep način predstavio Ejmi, podsjetio nas na njen humor. Imala je oštar smisao za humor, što je jedan od njenih mnogih darova, i to su lijepo prikazali u filmu. Radujem se što ću imati priliku da ga gledam”, istakao je Ronson.

Film “Back To Black” izazvao je kontroverze tokom produkcije, s mnogima koji optužuju ovo ostvarenje za “eksploataciju Ejminog nasljeđa” i “kapitalizaciju njene traume”. Dodatno, odabir Abele kao glavne glumice kritikovan je od strane nekih obožavalaca koji tvrde da glumica uopšte ne liči preminuloj pjevačici.

Bonus video: