Glumački veteran Bil Pakston, preminuo u 61. godini

Nakon uloge u “The Terminator” postao je miljenik režisera Džejmsa Kamerona, koji mu je obezbijedio male, ali pamtljive likove u ostvarenjima “True Lies”, “Titanic”, ali i dokumentarcu “Ghosts in the Abyss”.
68 pregleda 0 komentar(a)
Bil Pakston, Foto: PICSOFCELEBRITIES.COM
Bil Pakston, Foto: PICSOFCELEBRITIES.COM
Ažurirano: 26.02.2017. 17:21h

Glumački veteran Bil Pakston, poznat po ostvarenjima “Big Love”, “Aliens”, “Twister” i “Apollo 13”, preminuo je u subotu u 61. godini nakon komplikacija koje su nastale tokom operacije srca, prenosi rollingstone.com.

“Teškoga srca dijelimo vijest da je Bil Pakston preminuo zbog komplikacija koje su nastale u toku operacije”, kazao je portparol porodice.

“Voljeni suprug i otac, Bil, počeo je karijeru u Holivudu radeći na filmovima u okviru umjetničkog dijela, da bi postao glumac kojeg su tokom četiri decenije karijere svi poštovali”, dodao je on.

Pakston je rođen u Teksasu 1955. godine, radio je iza kamera sve dok nije dobio manje uloge u filmovima poput “Stripes”, “Commando” i “The Terminator”.

Prije nego što je dobio ulogu u blokbasteru “Apollo 13”, glumac je privukao pažnju filmskih stvaraoca i pojavljivanjem u “Weird Science”, “Predator 2”, “Aliens” i “Near Dark”.

Nakon uloge u “The Terminator” postao je miljenik režisera Džejmsa Kamerona, koji mu je obezbijedio male, ali pamtljive likove u ostvarenjima “True Lies”, “Titanic”, ali i dokumentarcu “Ghosts in the Abyss”. M.H.

Bonus video: