Trejler za GTA 6 izgleda BRUTALNO!

Načekaćemo se do 2025…

2141 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Rockstar Games
Foto: Rockstar Games

Rockstar je sredinom novembra potvrdio da nas 5. decembra čeka velika najava za GTA 6. Međutim, pošto je trejler procurio, Rockstar je odlučio da ranije objavi zvanični trejler.

Prvo i osnovno, u trejleru smo saznali nešto što fanove najviše zanima - kada izlazi igra. Nažalost, GTA 6 izlazi tek 2025. godine, ali ne znamo tačno kada - možda u januaru, a možda i u decembru, što znači da ćemo potencijalno morati da sačekamo još dvije godine. Šta je to poslije 10 godina?

Igra izgleda prelijepo, ali takođe izgleda kao da će nam trebati mnogo jaka mašina da bismo je pokrenuli. Arhitektura grada, plaže i generalni vizuelni stil je inspirisan Majamijem, što dodatno odaju aligatori koji se ležerno šetaju po ulicama grada. Kratke scene u trejleru upućuju da se radnja igre odvija u voljenom Vice City-u, koji se konačno vraća poslije 15 godina, nakon Grand Theft Auto: Vice City Stories.

Trejler nam predstavlja Džejsona i Luciju, vodeći dvojac koji odiše klasičnom ”Bonnie and Clyde” dinamikom. Lucija će takođe biti prvi ženski protagonista u istoriji GTA serijala.

Kako vam se dopada trejler? Da li će GTA 6 biti vredan čekanja?

Izvor: RUR

Bonus video: