U srijedu u KIC-u promocija knjige Momčila Zekovića Zeka

Biće promovisan i film koji je po motivima knjige režirao slikar Milutin Obradović, zatim promocija spotova za kompoziciju “Face a face”, kao i modna revija
795 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Knjiga koja je protekla tri mjeseca zainteresovala veliki broj čitateljki i čitalaca “Muško-ženske puzzle” (Knjiga o njoj) Momčila Zekovića Zeka konačno će doživjeti i svoju prvu crnogorsku promociju, a biće upriličena u Velikoj sali Kulturno-informativnog centra “Budo Tomović” u Podgorici, u srijedu 25. septembra, u 20 časova.

Autor knjige je već najavio da će promocija biti drugačija pa se očekuje veiki broj učesnika. Biće promovisan i film koji je po motivima knjige režirao slikar Milutin Obradović, zatim promocija spotova za kompoziciju “Face a face” koja je i bila prateća za sve marketinške postove vezanih za ovo izdanje, modna revija, na kojoj će učešće uzeti crnogorske kreatorke Jelena Roganovic Đurić, Edita Nimanbegu, Lidija Burić, Radojka Tepavac, a učešće na reviji uzimaju svojim radovima i Roman Đuranović (koji je radio idejno rješenje knjige), kao i autor knjige Momčilo Zeković Zeko.

“Muško-ženske puzzle” je izdala Svila produkcija uz sufinansiranje Ministarstva kulture Crne Gore.

Nakon Podgorice slijede promocije i u drugim gradovima Crne Gore, a očekuje se da će uskoro uslijediti i novo izdanje uz već potvrđene prevode i izdanja u četiri zemlje Evrope. Nakon učešća na Podgoričkom sajmu knjige početkom oktobra i Sajma knjiga u Beogradu kreće prodaja i promocija ovog djela i van naše zemlje.

Bonus video: