Prvi kontigent karata za Sea Dance rasprodat

“Prve, najpovoljnije ulaznice dostupne su samo fanovima iz Crne Gore, dok će njihova cijena biti viša kada počne globalna prodaja, za koju već sad vlada veliki interes u zemljama Zapadne Evrope”
1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 21.12.2016. 16:19h

Prve karte za četvrto izadnje budvanskog Sea Dance festivala, po najnižim cijenama od 19.99, rasprodate su za samo jedan dan, kažu organizatori.

Nakon što su ulaznice za sve dane, juče rasprodate, u prodaju je pušten novi ograničen broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 24.99 eura, što je i 65% popusta u odnosu na finalnu cijenu.

“Prve, najpovoljnije ulaznice dostupne su samo fanovima iz Crne Gore, dok će njihova cijena biti viša kada počne globalna prodaja, za koju već sad vlada veliki interes u zemljama Zapadne Evrope”, objasnili su iz organizacije, koja je pripremila i druga iznenađenja za ljubitelje festivala.

Tako će tokom predstojećih praznika, u okviru akcije “1 karta – 4 festivala”, svi oni koji kupe kartu za novosadski Exit, po cijeni od 58 eura, dobiti na poklon i ulaznice za preostala tri festivala Exit Ljeta ljubavi 2017, za Sea Dance, Sea Star u Hrvatskoj (26. i 27. maj) i Revolution u Rumuniji (2. i 3. jun).

Ulaznice se trenutno prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta širom Crne Gore, a njihov spisak može se naći na sajtu festivala seadancefestival.me.

“Novo izdanje Sea Dance festivala, koje će se održati od 13. do 15. jula, obilježiće duh Ibice, čuvenog španskog ostrva, globalne prijestonice noćnog života, gdje se zajedno provode najtraženiji disk džokeji, holivudske zvijezde i ljubitelji muzike iz svih krajeva svijeta”, saopšteno je ranije.

Tokom prethodne tri godine Sea Dance festival ugostio je neka od najatraktivnijih imena savremene muzičke scene, kao što su Skrillex, The Prodigy, Hurts, Jamiroquai, Underworld, Roisin Murphy, Rudimental, Example, Jeff Mills, Black Coffee, Roger Sanchez, Sigma, Wilkinson , mnogobrojne domaće i regionalne zvijezde, i oko 300.000 fanova iz preko 40 zemalja svijeta.

Bonus video: