DJ Žobla objavio „Return of Lost Souls”

„Veoma sam zadovoljan, reakcije su uglavnom pozitivne”, kaže DJ i producent
137 pregleda 5 komentar(a)
DJ Žobla, Foto: Privatna arhiva
DJ Žobla, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.12.2016. 15:52h

Podgorički DJ i producent Blažo Pekić, koji nastupa pod pseudonimom Žobla, objavio je numeru "Return of Lost Souls" koja se može poslušati na YouTubeu.

"Proces pravljenja trake je tekao iz više navrata u prethodnih dvadesetak dana, najviše inspirisan lejblom Adama Bejera Drumcode Records", otkrio je Žobla za "Vijesti". On je krajem avgusta objavio svoju prvu traku "I Am a Freak", takođe dostupnu na YouTube servisu, a kaže da su reakcije bile dobre i nada se da će i nova numera naići na pozitivan prijem.

"Veoma sam zadovoljan, reakcije su uglavnom pozitivne i dobio sam podršku lokalnih DJ-eva što mi veoma znači", istakao je on.

Žobla kaže da se već godinama bavi muzikom, ali priznaje da je tome do skoro prliazio kao hobiju.

"DJ-ingom se bavim zvanično tri godine, sve prije toga je bio hobi. Što se tiče produkcije, prste sam upleo početkom 2016, a prva traka je objavljena u avgustu", priča on. Žobla nema velike planove, već želi da pusti stvari da idu svojim tokom. Najavljuje još izdanja, o čemu će, kaže, javnost biti blagovremeno obaviještena.

"Volim da sve ide spontano, o nastupima informacije možete pratiti na Facebook stranici Žobla DJ, a što se tiče produkcije potrudiću se da svoju energiju i inspiraciju ispoljim tim putem i izgradim prepoznatljiv stil", obećava on. S.S.

Bonus video: