Još jedan uspješan koncert Ćetkovića u Lisinskom

Zagrebačka publika je pokazala koliko poznaje stare hitove, ali i koliko brzo prihvata nove kada je Sergej zapjevao “Nek’ te ljubav dočeka”, pjesmu objavljenu prije malo više od mjesec dana
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.11.2016. 17:33h

Nakon fantastičnog koncerta prošlog vikenda u Zagrebu, malo ko je mislio da će najpopularniji crnogorski kantautor Sergej Ćetković uspjeti da napravi tako dobru atmosferu na drugom nastupu u Lisinskom.

Međutim, sve sumnje su nestale već nakon prve pjesme koju je dvorana dočekala sa ovacijama.

Zagrebačka publika je pokazala koliko poznaje stare hitove, ali i koliko brzo prihvata nove kada je Sergej zapjevao “Nek’ te ljubav dočeka”, pjesmu objavljenu prije malo više od mjesec dana.

Na drugom koncertu u Lisinskom, Ćetković je imao i gosta, a odlučio se da šansu da mladom pjevaču Stipu Glasoviću kojeg je publika uopoznala zahvaljujući talent šou “X Faktor”.

Njih dvojica zajedno su otpjevali jedan od Ćetkovićevih hitova sa početka karijere, baladu “Prokleta bila”. Glasović je nakon izvedbe bio veoma uzbuđen i priznao prisutnima u dvorani da mu je to bio najljepši momenat u životu do sad.

Da je publika tokom dvočasovnog druženja uživala najbolje pokazuje i činjenica da je Ćetković vraćen na bis koji je iskoristio da otpjeva baladu “Pola moga svijeta”.

Nakon koncerta muzičar je ispunio obećanje dato fanovima i ispoštovao sve posjetioce koji su želeli potpisan CD i fotografiju sa njim, što je trajalo preko sat vremena.

Galerija

Bonus video: