PREDSTAVIĆE NOVE PJESME

Akustični nastup Dina Kapetanovića u Nikšiću

On će u gradu piva i čelika na akustičnoj svirci predstaviti nove pjesme svog benda, kao i numere koje priprema za svoj solo album
0 komentar(a)
Dino Kapetanović, Foto: Arhiva Vijesti
Dino Kapetanović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 08.11.2016. 16:07h

Frontmen jednog od najpopularnijih crnogorskih rok bendova Autogeni trening, Dino Kapetanović imaće večeras solo nastup u nikšićkom "Blues Brothers" baru.

On će u gradu piva i čelika na akustičnoj svirci predstaviti nove pjesme svog benda, kao i numere koje priprema za svoj solo album. Publika će takođe imati priliku da čuje i već poznate pjesme Treninga u novim aranžmanima.

Kapetanović je prošle godine napustio Crnu Goru trbuhom za kruhom, ali se nedavno vratio, a u intervjuu za "Vijesti" je kazao da je to učinio jer se bez benda "osjećao kao prazna ljuštura".

On je tada otkrio da ima spreman materijal za debitantski solo album, ali da će prije toga izaći novo izdanje Autogenog treninga, nasljednik "Na pučini živog peska" iz 2011, koji je trenutno u fazi miksa.

Kapetanović je najavio da će se nikšićko-podgorički trio ponovo okupiti u februaru, jer je bubnjar Bojan Bojanić trenutno van Crne Gore.

"Plan je da objavimo prvo par singlova i onda grunemo cijeli album. Nadam se da će pjesme početi da izlaze prije kraja godine. Može se reći da će novi album biti prirodan nastavak prošlog. Malo je nezahvalno da ja o tome pričam, ali imam utisak da su nove pjesme više grandžerske. Biće tu standardnih naših energičnih, 'rifovskih' numera, ali 'akordskih' možda više nego ranije", otkrio je ranije frontmen.

Pogledajte opširan intervju koji je Kapetanović nedavno dao za vlog "TV Vazda", u kojem je pričao o budućnosti, ali i prošlosti benda, boravku u Sloveniji, počecima, crnogorskoj rok sceni...

Preporučujemo za Vas