Lisinski ispunjen do posljednjeg mjesta zračio ljubavlju

U prepunoj sali nedostajalo je mjesta, pa je Sergej ponudio svoje na pozornici, ali više djevojaka se prijavilo pa je on, ne želeći da donosi tešku odluku, otpjevao narednu pjesmu sa svima njima na bini
1 komentar(a)
Ažurirano: 06.11.2016. 17:57h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković proteklog vikenda nastavio je svoju turneju “Moj svijet” družeći se sa svojim fanovima u koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu.

Već nakon prvih taktova pjesme “Moj svijet”, sa kojom je 2014. godine predstavljao Crnu Goru na Eurosongu i ostvario najbolji rezultat od kad se naša zemlja samostalno takmiči na ovoj manifestaciji, bilo je jasno da publika neće ostati ravnodušna.

Lisinski ispunjen do posljednjeg mjesta zračio je ljubavlju koju je Sergej otpjevao u narednih nekoliko pjesama. U prepunoj sali nedostajalo je mjesta, pa je Sergej ponudio svoje na pozornici, ali više djevojaka se prijavilo pa je on, ne želeći da donosi tešku odluku, otpjevao narednu pjesmu sa svima njima na bini.

No koncert u Zagrebu nije mogao proći bez prosidbe, po čemu su nastupi crnogorske zvijezde postali prepoznatljivi. Publika je već bila na nogama kada je popularni pjevač ušao među njih i upitao ima li ko da želi da izađe na binu, pa je hrabri Ivica prošao i pozvao svoju djevojku Anamariju da im se pridruži i potpuno neplanirano je zaprosio. Kako je i bez prstena Anamaria izgovorila “Da”, Ćetković je prokomentarisao: “Važna je namjera i ljubav”, dok je neko iz publike dao Ivici prsten kako bi sve bilo formalno ispravno. Prvi ples, poput svih ostalih parova koji su se vjerili na Ćetkovićevom nastupu, otplesali su uz numeru “Pogledi u tami”, nakon čega im je skoro dvije hiljade Ćetkovićevih fanova poželjelo sreću u zajedničkom životu.

Do kraja koncerta nizali su se blokovi priče i velikih hitova poput “Dva minuta”, “Korov”, ali je publika imala priliku da čuje i najnoviji Ćetkovićev hit “Nek te ljubav dočeka”. Kako je sala bila premala da primi sve ljubitelje Ćetkovićeve muzike, on je naredno druženje u Zagrebu zakazao za subotu, 12.novembar.

Galerija

Bonus video: