Beogradski reperi Arafat i Marlon Brutal objavili nove spotove

Spot za "Još" je radio Noyz, autor pjesme Arafat porijeklom je iz Crne Gore
524 pregleda 0 komentar(a)
Arafat, Foto: Privatna arhiva
Arafat, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.10.2016. 16:46h

Predvodnici nove generacije srpskog repa Arafat i Marlon Brutal objavili su nove spotove za pjesme "Još" i "Barjak crn k'o noć".

"Još" je, nakon prvog singla "Paciotti snovi" koji je nedavno prešao milion pregleda na YouTube servisu, najslušanija pjesma sa aktuelnog debi albuma "Zakuni se" beogradskog repera crnogorskog porijekla Arafata.

Spot za "Još" je radio Noyz, polovina najpoznatije crnogorske hip hop klape Who See, a u pitanju je klupski benger koji kombinuje rep i tehno zvuk. "Zakuni se" je izašao početkom godine za najpoznatiju srpsku hip hop etiketu Bassivity i sadrži 12 pjesama repera rođenog u Podgorici.

Mada važi za jednog od najboljih repera srpske underground scene, Marlonu Brutalu je ekranizacija singla "Barjak crn k'o noć" prvi solo spot, a režirao ga je Nemanja Vojinović.

I Marlon je na ovoj pjesmi sarađivao sa Bassivity ekipom, pa tako muziku potpisuje jedan od najcjenjenijih rep producenata na Balkanu Coby, dok je refren ispjevao Rasta.

Marlon je putem Facebooka saopštio da je nova pjesma poklon fanovima za njegov 27. rođendan i označava povratak na scenu beogradskog repera, koji jedno vrijeme nije bio aktivan zbog zdravstvenih problema.

Vukašin Jasnić, kako je pravo ime Marlona Brutala, iza sebe ima niz uspješnih singlova, ali publika i dalje željno iščekuje njegov debi album. Javnosti je poznat i po tome što je igrao glavnu ulogu u kontroverznom srpskom filmu "Klip".

Arafat i Marlon Brutal su inače sarađivali na hit pjesmi "Z brkatim jevrejom na slici", koja se našla na Arafatovom mikstejpu "Papir, cvet, makaze".

Bonus video: