Daft Punk se sprema da najavi svjetsku turneju?

Glasine o svjetskoj turneji dua koji rijetko nastupa počele su da se šire još ranije, a spekulisalo se da će nastupati na predstojećem Lollapalooza festivalu i Glastonberiju
164 pregleda 0 komentar(a)
Daft Punk, Foto: Consequenceofsound.net
Daft Punk, Foto: Consequenceofsound.net
Ažurirano: 06.10.2016. 14:56h

Svjetski poznati elektro duo Daft Punk uzburkao je duhove među svojim obožavateljima nakon što se na Internetu pojavio misteriozni web sajt pod nazivom Alive 2017.

Sajt nosi isti naziv kao i dva lajv albuma francuske grupe - Alive 1997 i Alive 2007, koji su nazvani po tadašnjim svjetskim turnejama Daft Punka. Budući da se ove turneje dešavaju na svakih 10 godina, izgleda da se poznati duo sprema da ponovo obiđe svijet iduće godine.

Tehnološki napredniji fanovi su na forumu Reddit primijetili da bi brojevi koji su skriveni u izvornom kodu misterioznog sajta možda koordinate za gradove širom svijeta, od Londona preko Los Anđelesa i Pariza do Njujorka. U HTML kodu se nalazi i zapis "Wake Date 2016-10-27", zbog čega se smatra da će grupa 27. oktobra otkriti detalje turneje.

Glasine o svjetskoj turneji dua koji rijetko nastupa počele su da se šire još ranije, a spekulisalo se da će nastupati na predstojećem Lollapalooza festivalu i Glastonberiju.

Bonus video: