Sea Dance u konkurenciji za britanske festivalske nagrade

Osim Sea Dancea, za zvanje najboljeg festivala van prostora Velike Britanije boriće se i drugi festivali iz regiona - novosadski Exit, banjalučki Demofest i zagrebački INmusic, kao i poznati evropski festivali Sziget, Pinkpop, Roskilde, Lovefest i drugi
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 06.10.2016. 10:03h

Najveći crnogorski muzički festival Sea Dance u konkurenciji je za prestižno UK Festival Awards priznanje u kategoriji "Best Overseas Festival".

Iza ove nagrade stoji Yourope, jedna od najznačajnijih evropskih festivalskih asocijacija, a dobitnike nagrada između ostalog odlučiće i glasovi publike. Može se glasati putem zvaničnog web sajta ove manifestacije festivalawards.com, uz mogućnost učešća u nagradnoj igri za osvajanje ulaznica za neke od najboljih evropskih festivala. Glasanje traje do 28. oktobra.

Osim Sea Dancea, za zvanje najboljeg festivala van prostora Velike Britanije boriće se i drugi festivali iz regiona - novosadski Exit, banjalučki Demofest i zagrebački INmusic, kao i poznati evropski festivali Sziget, Pinkpop, Roskilde, Lovefest i drugi.

Na UK Festival Awardsu biće dodijeljene i nagrade za najbolje velike, srednje i male festivale u Velikoj Britaniji, najbolji lajn ap, najbolji novi festival, najboljeg hedlajnera i druge, a posebno je interesantna nagrada za najbolji festivalski toalet.

Bonus video: