Mixmag o Sothern soulu: Crnoj Gori festivali stoje savršeno

„Ulcinjskom zalasku sunca ne prilazi ni onaj na festivalu Tomorrowland”
50 pregleda 5 komentar(a)
ssf, Foto: Milovan Milenković
ssf, Foto: Milovan Milenković
Ažurirano: 29.09.2016. 11:33h

Jedan od najpoznatijih svjetskih magazina posvećenih plesnoj muzici, "Mixmag" poklonio je prostor crnogorskom Southern Soul festivalu (SSF) u svom septembarskom izdanju.

U svom opisu ulcinjskog festivala, magazin navodi da se Southern Soul nalazi u jednom od najživopisnijih krajeva Evrope i nudi muzički izbor uz koji se može plesati, ali i "lijeno odmarati na plaži".

Na spisku izvođača se nalaze vrhunski muzičari za koje nikada niste čuli, dok ulcinjskom zalasku sunca ne prilazi ni onaj na Tomorrowlandu, stoji dalje u tekstu.

"Crnoj Gori festivali stoje savršeno, kao i Hrvatskoj, ali uz svoj poseban, nježan ritam", piše Mixmag.

Magazin navodi da je najbolja stvar na Southern Soulu, uz pomenuti zalazak sunca, provod subotom veče uz disko na plažnom baru, dok kao manu ističu napade brojnih komaraca.

Ovogodišnji Southern Soul ponudio do sada najopsežniji program - sedam lajv nastupa i skoro četrdeset DJ setova, te ugostio džez legende kao što su Markos Vale i Nikola Konte, a program se prvi put odvijao na tri stejdža.

Četvrto izdanje festivala na ulcinjskoj plaži Dolcinium okupilo je oko sedam hiljada posjetilaca tokom tri dana trajanja.

Bonus video: