Portal Vijesti vas vodi na žurku "Clash of the Trancers"

Na ovoj žurci okupiće se krem crnogorske trens scene: Pavle Radonjić, aka Pashton Kutcher, Janko Raščanin, aka Bee, Slobodan Vulić, aka Shogan, Miki Kuzmić, aka Skunk Fu, Stevan Horvat, aka Ankti i Vukota Popović, aka Chandra
0 komentar(a)
Clash of the trancers, Foto: Facebook
Clash of the trancers, Foto: Facebook
Ažurirano: 21.09.2016. 14:57h

Portal Vijesti dva najbrža čitaoca nagrađuje sa po dvije ulaznice za žurku "Clash of the Trancers", koja će se u petak, 23. septembra održati u diskoteci "Maximus" u Kotoru.

Karte će dobiti prve dvije osobe koje pošalju mejl sa imenom, prezimenom i kontakt telefonom na portal@vijesti.me.

Na ovoj žurci okupiće se krem crnogorske trens scene: Pavle Radonjić, aka Pashton Kutcher, Janko Raščanin, aka Bee, Slobodan Vulić, aka Shogan, Miki Kuzmić, aka Skunk Fu, Stevan Horvat, aka Ankti i Vukota Popović, aka Chandra.

Budući da je brži i agresivniji od većine drugih elektronskih podžanrova, trens zvuk je manje pristupačan prosječnim slušaocima, ali sa porastom popularnosti rejvova posljednjih par godina u Crnoj Gori sve je više publike koja prati i ovu scenu.

Upravo to pokazuje i ovaj događaj, za koji njegovi učesnici kažu da je pun pogodak i prava prilika za promociju domaćih DJ-eva i producenata.

Bonus video: