Colonia i Slavonia bend snimili spot za naslovnu pjesmu nove serije "Zlatni dvori"

"Na snimanju je bilo fenomenalno, bez obzira na pravu ljetnju vrućinu karakterističnu za moju Slavoniju"
159 pregleda 0 komentar(a)
Colonia snimanje spota, Foto: Youtube screenshot
Colonia snimanje spota, Foto: Youtube screenshot
Ažurirano: 03.09.2016. 16:59h

Jedna od najpopularnijih dens grupa u regionu Colonia, u saradnji sa Slavonia bendom, snimila je spot za naslovnu pjesmu za novu seriju "Zlatni dvori", koja će uskoro početi sa emitovanjem na Nova TV.

Par godina nakon njihovog zajedničkog hita "Gukni golube", Colonia i Slavonia band ponovo su udržili snage i izazvali pozitivne komentare fanova na društvenim mrežama nakon što je pjesma puštena u etar prije par dana. Muziku i aranžman potpisuje Boris Đurđević, dok je autorka teksta Valerija Đurđević.

Spot je sniman upravo na zlatnim poljima Slavonije, a u njemu igraju i glavni glumci pomenute serije - Katarina Baban i Matko Knešaurek.

"Pjesma mi je iz prve ušla u uši. Tokom snimanja smo je slušali cijeli dan, tako da ju je cijela ekipa danima poslije pjevušila. Na snimanju je bilo fenomenalno, bez obzira na pravu ljetnju vrućinu karakterističnu za moju Slavoniju. Sa Indirom (Vladić - pjevačicom grupe Colonia) je uvijek veselo i glasno, a s obzirom da sam i ja takva, smijeha nam nije nedostajalo", istakla je Babanova.

Ona je kazala da joj je najzanimljiviji dio snimanja bio kada je morala da trči kroz žito, što nikada nije radila, iako je iz Slavonije.

"Kako sam dosta niska, žito mi je dosezalo skoro do struka, tako da sam se fino namučila da protrčim kroz njega", kroz smijeh je kazala glumica.

Knešaurek je snimanje spota opisao kao iskustvo na kojem je zahvalan.

"Misliš, ajde to je samo spot, ali nije, dio je nečega puno većeg i drago mi je da sam i ja dio toga", dodao je glumac.

Autor muzike Boris Đurđević izjavio je da je oduvijek želio da radi muziku za film ili seriju.

"Definitivno sam uživao. Svirao sam ono što je izašlo iz mene, što sam osjetio od glumaca. Predivno iskustvo", dodao je on.

Bonus video: