Reperi Remety Beat i Jollanda objavili singl "Klepi me”

"Klepi me" govori o "lakim ženama na lakim drogama" i o tome kako se po mišljenju repera danas moral srozao na poražavajući nivo
50 pregleda 1 komentar(a)
Remety Beat, Foto: Remety Beat/Facebook
Remety Beat, Foto: Remety Beat/Facebook
Ažurirano: 12.08.2016. 17:02h

Hercegnovski producent i reper Remety Beat i budvanski reper Jollanda objavili su pjesmu "Klepi me" koja se može poslušati na YouTube servisu.

U pitanju je četvrti singl Projekta 24, grupe koja se bavi promocijom urbane muzičke kulture, čiji je osnivač Remety. Projekat 24 prethodno je objavio pjesme "Vuči", "Bugi bugi" i "Speechless". Refren za "Klepi me" ispjevala je još jedna članica ove grupe, Irena Fanfani.

"Sa Jollandom sarađujem dugi niz godina, jer je on jedan od najboljih i najprofesionalnijih grafičkih dizajnera koje znam, a pored toga je i krunisani kralj primorskoga fanka. Njegov prošli album 'Na talasima rima' djelimično je sniman kod mene u studiju i tada me definitivno ubijedio da je jako kvalitetan MC i tekstopisac", objasnio je Remety u razgovoru za "Vijesti" kako je došlo do saradnje sa članom budvanskog hip hop kolektiva Radio Katakomba.

Jollanda je objasnio da "Klepi me" govori o "lakim ženama na lakim drogama" i o tome kako se po njegovom mišljenju danas moral srozao na poražavajući nivo.

"Sistem vrijednosti je totalno poremećen, pa su plitke i površne stvari postale jako bitne današnjim ljudima", kazao je reper.

Remety je dodao da su na ideju za pjesmu došli ispijajući pivo poslije napornog radnog dana i komentarišući "moralno posrnulo okruženje". Muziku potpisuje Luka Knežević Luminous.

"Pošto uvijek na kompjuteru imam gomilu Lukinih matrica, nije nam bio problem da se odlučimo za ovu i brzo je prepakujemo u ono što nam treba. Irena je otpjevala refren koji smo prvobitno napisali za nas i dala pjesmi totalno drugačiji oblik", objasnio je Remety.

On je najavio da će Projekat 24 uskoro objaviti još jedan singl na kojem su sarađivali sa jednom od legendi crnogorske muzičke scene, čije ime još uvijek nije želio da otkrije.

Bonus video: