Stefan i Nermin idu u Top Hill: DJ Kryder prvi put u Crnoj Gori

Kryder, koji se bavi DJ-ingom od 14. godine, je i vlasnik Sosumi etikete koja promoviše radove mladih i talentovanih producenata širom svijeta
79 pregleda 0 komentar(a)
DJ Kryder, Foto: Top Hill
DJ Kryder, Foto: Top Hill
Ažurirano: 28.07.2016. 08:39h

Poznati britanski DJ i producent Kryder nastupiće u petak 29. jula u budvanskoj diskoteci "Top Hill". Biće to njegov prvi nastup u Crnoj Gori, a ulaz će koštati 15 eura. Na istom mjestu sedmicu ranije je nastupio njegov prijatelj i saradnik Tom Staar.

Poznat po kombinaciji haus, trens i elektro zvuka, Kryder je zvijezda u usponu. Britanski DJ koji navodi Karla Koksa i Aksvela kao najveće uzore, posljednjih godina se uspinje na ljestvici najpopularnijih elektronskih muzičara svijeta, u čemu su mu pomogli hitovi "PYRMD", "All Night" i posebno "Aphrodite" iz 2013. koji je skrenuo pažnju publike i kritike na njega.

Kryder, koji se bavi DJ-ingom od 14. godine, je i vlasnik Sosumi etikete koja promoviše radove mladih i talentovanih producenata širom svijeta.

Njegove kompozicije našle su se u setovima nekih od najvećih elektronskih zvijezda kao što su Tiesto, Pit Tong, Kalvin Haris, Laidback Luke i drugi.

"Vijesti" vas vode na svirku u "Top Hillu".

Stefan Pavićević i Nermin Perazić su dobitnici po dvije ulaznice za nastup Krydera. Dobitnike će kontaktirati redakcija.

Bonus video: