Goblin Zeppelin objavili novi singl

Ovim singl bend najavljuje predstojeći debi album
74 pregleda 0 komentar(a)
Goblin Zeppelin, Foto: Privatna arhiva
Goblin Zeppelin, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 20.07.2016. 17:04h

Crnogorska metal supergrupa Goblin Zeppelin objavila je novi singl koji nosi naziv benda, a koji se može poslušati na YouTube servisu. U pitanju je treći singl novoformiranog benda koji se prethodno publici predstavio pjesmama "Necromancer Erotica" i "Graveyard Beast".

Sastav, čiji su članovi metal publici poznati iz grupa Post Mortem, Goddamn i Zaimus, najavio je ovim numerama svoj debi album koji je snimljen prošle godine u studiju Radija Katakombe u Budvi.

Goblin Zeppelin svoj zvuk opisuje kao groove/thrash/stoner metal, sa uplivima gotike i okultizma, dok se tematika pjesama kreće od magije, preko društvenih problema do ljubavi i surovosti univerzuma.

Goblin Zeppelin čine Miloš Klikovac (gitara), Nebojša Ćulafić (vokal), Balša Knežević (bas), Stefan Stanišić (solo gitara) i Jovan Redžić (bubnjevi).

Metal scena u Crnoj Gori u posljednje vrijeme doživljava preporod, s obzirom da je Goblin samo jedan u nizu novih bendova poput Abhotha i Hostisa koji su u posljednjih godinu dana objavili ili singlovima najavili svoja izdanja.

Bonus video: