Mjesec dana zabave uz Milkwish, Tyladomid, Jazzy Funk, Paolo Barbato, Rayo, Mteh, Lucky Dee, Who See...

After Beach Parties će se ove godine održavati na lokacijama "SandBox", "D’Olcinium", "Aquarius" I "Gecko" u Ulcinju, plažnim Braovima "Questo Quello", "Cuba Libre", "Terazza", "Sunset" i "Tropski Bar" u Baru, na prostorima "Galije", "Torcha", "Sen Tropea" i "Jeffa" u Budvi, u Kotoru "Havani", u Herceg Novom u plažnom baru "Žalo", a u Tivtu na tri lokacije: "Almara Beach Club", "Onna" i "Ponta Seljanovo"
0 komentar(a)
Ulcinj
Ulcinj
Ažurirano: 11.07.2016. 12:28h

Sedmo izdanje After Beach Parties festivala održaće se od 15. jula do 15. avgusta na preko 20 lokacija na crnogorskom primorju, a ugostiće preko 50 izvođača, saopšteno je danas na konferenciji za medije održanoj u podgoričkom kafiću "Soul 2 Soul".

Festival će se održati u tri programske faze koja podrazumijevaju nastupe domaćih rezident DJ-eva, žive svirke i gostovanja svjetski poznatih imena elektronske muzičke scene.

Milkwish, Tyladomid, Jazzy Funk, Paolo Barbato, Rayo, Mteh, Lucky Dee, Who See, Bad Copy i Nina Petković samo su neki od muzičara koji će zabavljati publiku na crnogorskom primorju do kraja sezone.

After Beach Parties će se ove godine održavati na lokacijama "SandBox", "D’Olcinium", "Aquarius" I "Gecko" u Ulcinju, plažnim Braovima "Questo Quello", "Cuba Libre", "Terazza", "Sunset" i "Tropski Bar" u Baru, na prostorima "Galije", "Torcha", "Sen Tropea" i "Jeffa" u Budvi, u Kotoru "Havani", u Herceg Novom u plažnom baru "Žalo", a u Tivtu na tri lokacije: "Almara Beach Club", "Onna" i "Ponta Seljanovo".

Menadžerka projekta Milica Vujović Vuković istakla je da je misija festivala kao i prethodnih godina smanjenje buke u večernjim časovima i afirmacija Crne Gore kao zabavne destinacije tokom ljetnje sezone.

Ona je naglasila da interesovanje plažnih barova raste iz dana u dan, te da ovo nije konačan spisak lokacija na kojima će se odvijati program.

"U proteklih sedam godina tokom jula i avgusta omogućili smo turistima pregršt zabava na plaži, realizovali preko 2500 žurki i povećali za 300 odsto zaintersovanost za dnevne provode. Raznovrsnost naše ljetnje ponude ogleda se u raznovrsnom muzičkom programu i promotivnim aktivnostima naših prijatelja festivala’’, dodala je Vuković.

Promoter ovogodišnje edicije After Beach parties festivala Nenad Stanišić – DJ Nigel izdvojio je DJ-eve Magdalenu, Jazzy Funk, Lovebirds i Tylodamida kazavši da je velika privilegija da su ovakvi izvođači u najzauzetijim mjesecima odaberali Crnu Goru kao mjesto gdje će nastupati.

"Ovo su samo neka od imena koja će biti dio finalnog programa, a u najavi su i reprizni nastupi DJ-eva koji već duže vrijeme sarađuju sa festivalom. Mislim da će svi vatreni obožavaoci ljetnjih žurki biti oduševeljni ovim odabirom’’, dodao je on.

Ivan Vukčević je ispred festivala izjavio da će, kao i prethodnih godina, After Beach Parties vjerovatno trajati duže nego što je najavljeno, čak i do septembra.

Kompletan program ove manifestacije sa satnicama biće poznat na Facebook grupi i oficijelnom sajtu www.afterbeach.me. Sve žurke će se održavati u poslijepodnevnim časovima i biće besplatne.

After Beach Parties organizaje Montenegro Event Agencija, pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja.

Bonus video: