Organizovani prevozi na Sea Dance, shuttle bus od Budve do Jaza

Cijena karte u jednom pravcu iz Podgorice je 10 eura, Cetinja 7, Nikšića 14 eura, Danilovgrada 12 eura, Bijelog Polja 17 eura, Mojkovca 15 eura, Kolašina 14 eura, Ulcinja 12 eura, Bara 10 eura, Petrovca 8 eura, Herceg Novog 10 eura, Kotora 7 eura, i Tivta 7 eura
206 pregleda 1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 08.07.2016. 11:36h

Ostalo je još nešto manje od sedam dana od otvaranja festivalskih kapija na Jazu, za treće izdanje Sea Dance festivala na kome će nastupiti preko 100 izvođača na 7 bina. Veoma limitirana količina trodnevnih ulaznica po promo cijeni od 34.99 eura biće dostupna samo još do ponedjeljka 11. jula do kraja dana.

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, obezbijeđen je organizovani autobuski prevoz iz svih crnogorskih gradova ka plaži Jaz u vrijeme trajanja festivala, a koji će se odvijati svakodnevno od 14. do 16. jula. Planirani su organizovani polasci:

  • Autobusi iz Nikšića, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu ispred hotela Onogost u 16 časova. Na ruti ka Jazu autobusi će stajati i preuzimati putnike u Danilovgradu, u 16:30 sati glavni kruzni tok na magistrali, Podgorici u 17 časova ispred Delta City-a, i Cetinju u 17:30 sati sa autobuske stanice.
  • Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu u 17 sati sa platoa kod Male plaže. Na ruti ka Jazu autobusi će stajati i preuzimati putnike u Baru, u 17:45 časova ispred sportskog centra Topolica, i Petrovcu u 18:15 sati kod autobuske stanice.
  • Autobusi iz Bijelog Polja, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu ispred ispred hotela Bijela rada u 14:30 časova. Na ruti ka Jazu autobusi će stajati i preuzimati putnike u Mojkovcu, u 15:10 časova preko puta autobuske stanice, i Kolasinu u 15.30 časova sa autobuske stanice.
  • Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu u 18 časova ispred sportskog centra u Igalu preko puta Instituta. Na putu ka Jazu autobusi će stati i preuzeti putnike u Tivtu u 18:45 sati sa stare autobuske stanice u centru.
  • Autobusi iz Kotora, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu u 18:30h ispred TC Kamelija.

Vrijeme dolaska svih autobusa na plažu Jaz je u 19 časova sa svih relacija, a povratak sa Jaza za sve autobuse predviđen je u 05 sati ujutro.

Cijena povratne karte iz Podgorice je 10 eura, Cetinja 7, Nikšića 14 eura, Danilovgrada 12 eura, Bijelog Polja 17 eura, Mojkovca 15 eura, Kolašina 14 eura, Ulcinja 12 eura, Bara 10 eura, Petrovca 8 eura, Herceg Novog 10 eura, Kotora 7 eura, i Tivta 7 eura. Karta se kupuje direktno po ulazu u autobus prije samog polaska.

Svoj dolazak na ovogodišnji Sea Dance, koji će se održati od 14 do 16. jula na plaži Jaz, među prvima su već potvrdili i jedna od najznačajnjih muzičkih ikona današnjice DJ i producent Skrillex, Hurts, Stereo MCs, Lost Frequencies, Jeff Mills, Black Coffee, Sister Bliss - Faithless DJ set, Banco de Gaia, Andy C, Filatov & Karas, Goldie, My Nu Lang & Dread MC, Sub Focus & MC ID,Shy FX feat MC stamina, Zomboy, S.A.R.S, Who See + mnogi, mnogi drugi.

U prodaji je i veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama i to od 19.99 eura za prvi i treći dan pojedinačno, dok je cijena ulaznice za drugi dan festivala 14.99 eura.

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Više informacija kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivala.

Shuttle bus servis na relaciji Budva - Jaz

Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva - Jaz, biće organizovan prevoz sistemom shuttle bus - najbolji i najlakši način prevoza od smještaja ka festivalu i nazad, a kako bi se smanjila potreba za individualnim dolaskom posjetilaca. Svi polasci iz Budve biće organizovani sa stajališta kod zgrade Tre Canne.

Cijena karte za jednu vožnju iznosiće 1.5 eura i kupovaće se kod vozača.

Parking za posjetioce festivala

Za sve posejetioce koji žele na festival doći sa svojim vozilima predviđen je parking na tri lokacije.

Parking na samom prostoru Jaza u blizini festivalske zone - po cijeni od 10eura na dan. Broj parking mjesta je veoma ograničen - i mogućnost parkinga rezervisana je samo tokom dana do 03h časova.

Parking na prostoru Mega marketa i Neptuna - na 800 metara od Jaza - po cijeni od 5 eura na dan, kao i parking na oko 1.9 km od Jaza po cijeni od 3 eura na dan.

Od 12. jula nove cijena ulaznica za kamp!

Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, dostupne po cijeni od svega 26,50 eura, odnosno 49 eura za Premium kamp, i to samo do 11. jula do kraja dana. Kamp se nalazi na samoj obali, svega 50m od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svijetu. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje očekuju posjetioce Sea Dance kampova, čime ovaj koncept festivalskog ljetovanja postaje još primamljiviji za turiste i medije iz cijelog svijeta!

Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima Sea Dance kampa, biće obezbijeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

Svima koji se opredijele za Premium kamp Sea Dance festivala, biće omogućen zakup mjesta u posebno izdvojenom i čuvanom prostoru, sa natkrivenom velikom tendom koja će obezbijediti dodatni hlad, uz zasebne tuševe i toalete, kao i pravo na brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni!

Bonus video: