Gaj Mancur početkom avgusta u Ulcinju

Gaj Mancur je posljednjih godina stekao svjetsku slavu, a bavi se šarenolikom lepezom zvuka - od hausa, tek hausa do čil auta i laundža
0 komentar(a)
gaj mancur, Foto: Facebook
gaj mancur, Foto: Facebook
Ažurirano: 06.07.2016. 14:24h

Svjetski poznati DJ i producent Gaj Mancur biće glavna zvijezda elektronske žurke pod nazivom "Small Heart Attack" koja će se 6. avgusta održati u klubu "Gecko" u Ulcinju, na Adi Bojani.

Izraelska elektronska zvijezda, Gaj Mancur je posljednjih godina stekao svjetsku slavu, a bavi se šarenolikom lepezom zvuka - od hausa, tek hausa do čil auta i laundža.

Njegova muzika iskorišćena je za brojne filmove, TV serije i kompilacije širom svijeta, a mnoge numere su zaposjedale visoke pozicije na relevantnim top listama.

Mancur je jedan od vlasnika minhenske etikete Plattenbank i rezident najpopularnijeg DJ kluba u Tel Avivu "The Cat & The Dog", gdje je dijelio miks pult sa svjetskim zvijezdama kao što su Saša, Džon Digvid, Gaj Džej, Ernan Katanjo, Pan-Pot i drugi.

Vlasnik je nagrade za najboljeg andergraund DJ-a u Izraelu 2013. i iza sebe ima dva veoma uspješna albuma "Moments" i "Time".

Kao lokalna podrška iste večeri će nastupiti organizator brojnih žurki po Crnoj Gori i rezident "Geckoa" Rayo, jedan od najtraženijih crnogorskih DJ-eva Raven Tk i najproduktivniji akter domaće elektronske scene Audiostorm.

Cijena ulaznice do ponoći će biti sedam eura, a nakon toga deset. Broj karata je ograničen, a mogu se rezervisati putem Facebook stranice "Gecko Positive House" ili strane organizacije "Click2Dream" koja stoji iza ovog događaja. Žurka će početi od 22 sata i trajati do ranih jutarnjih časova.

Bonus video: