Popularni EDM duo Jewelz & Sparks u srijedu u Budvi

Njemci su svjetsku slavu stekli hitovima kao što su "Toxic Rush" i "Flashbang".
0 komentar(a)
Jewelz, Foto: Facebook
Jewelz, Foto: Facebook
Ažurirano: 04.07.2016. 16:41h

Poznati njemački DJ/producentski dvojac Jewelz & Sparks gostovaće u srijedu 6. jula u budvanskoj diskoteci "Top Hill".

Portal "Vijesti" vodi na nastup Jewelz & Sparksa, Milevu Lučić i Dejana Jaredića, dva najbrža čitaoca koji su na mejl portal@vijesti.me ostavli ime i prezime i broj telefona. Oni su dobili po dvije besplatne karte.

Poznati po minimalističkom, a opet žestokom "big room" zvuku, Njemci su svjetsku slavu stekli hitovima kao što su "Toxic Rush" i "Flashbang".

Za manje od godinu dana rada Jewels & Sparks su postali neodvojiv dio EDM zajednice, a gotovo svaka numera koju su objavili od 2012. dobila je značajnu podršku DJ elite, pa su ih u svojim setovima promovisali Fed Le Grand, Dejvid Geta, Niki Romero, Tiesto...

Njihov meteorski uspon obezbijedio im je nastupe širom svijeta, na nekim od najvećih festivala (Streetparade, TomorrowWorld, Ultra Europe) i u kultnim klubovima (Ministry of Sound), kao i ugovore sa prestižnim etiketama kao što su Flamingo, Ultra, Revealed.

Njemački duo u Budvu dolazi u okviru ljetnjeg serijala elektronskih žurki pomenute diskoteke u okviru kojih će prijestonicu turizma posjetiti poznati DJ-evi Niki Romero, Oliver Heldens, Tom Star i drugi.

Bonus video: