Gosti iz raznih djelova Evrope

Počeo Southern Soul, prvi dan 2 hiljade posjetilaca

Zvijezde prve večeri bili su Rič Medina i Rejner Trubi, a publika je na stejdževima Bar i Organic uživala u soul, fank, džez i disko haus muzici
1 komentar(a)
southern soul, Foto: Southern Soul
southern soul, Foto: Southern Soul
Ažurirano: 01.07.2016. 15:58h

Ovogodišnje izdanje Southern Soul festivala otvoreno je juče setom Montecha i Mr Gojua na Velikoj ulcinjskoj plaži, na prostoru "Dolcinium Kite Cluba".

Zvijezde prve večeri bili su Rič Medina i Rejner Trubi, a publika je na stejdževima Bar i Organic uživala u soul, fank, džez i disko haus muzici koji su servirali DJ-evi Dom Servini, Spacewalker, Phillie P, Patrik Fordž, Kev Bidl, DI Braun i drugi.

Organizatori su saopštili da je u programu prvog dana Southern Soul festivala uživalo blizu dvije hiljade posjetilaca iz raznih djelova Evrope i svijeta, što je po njima potvrda da je ulcinjska manifestacija jedan od najboljih butik festivala na ovom području.

Danas će na festivalu nastupiti Ed Mota, Dajne Arocena, Jusuf Kamal, Kiko Navaro, K15, Pol Marfi, Edi Ramič i mnogi drugi. Program je počeo od 14 sati, a trajaće do ranih jutarnjih časova.

Festival će trajati do nedjelje, cijena ulaznice za danas i sjutra pojedinačno je 20 eura, a za posljednji dan Southern Soula 15 eura.

Preporučujemo za Vas