Sea Dance: Uz Latino i Reggae, ove godine i nova TDI bina

Puštene su u prodaju i ulaznice za Sea dance kamp, koje su dostupne po cijeni od 26,50 eura. Ulaznice po promo cijeni od 29,99 eura biće dostupne do petka 1. jula do kraja dana, saopštili su organizatori.
2 komentar(a)
sea dance, Foto: Sea Dance
sea dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 23.06.2016. 15:31h

Organizatori Sea Dance festivala saopštili su da su Latino i Reggae stejdžovi spremni za ovogodišnje izdanje, a pridružiće im se i nova TDI bina.

Za program nove bine zadužena je ekipa TDI radija, a glavne zvijezde na ovom stejdžu biće ruski DJ duo Filatov i Karas, tvorci remiksa "Don't Be So Shy" koji je postao svjetski hit. Potvrđeno je da će na istom mjestu nastupiti i Cavin Viviano & Rosske, Divolly & Markward b2b Mad2Mad, DJ Showbizz i Pesto.

Ljubitelji opuštene atmosfere i duha jamajčanske muzike uživaće u nastupima izvođača kao što su Zgoobi Dan, Jahmessenjah Sound System Wacko Adam (MadRed) & DJ Janchezz, Pushta G, Bush Mad Squad, Herbal Queen, Butchaa, Deepstoned, TrueMendous, Claire Angel, Midnite, Joy Mack, Shanti Force, Devon Star, Mak Floss, Chay Nelle i Keyz.

Na Latino stejdžu će se u karnevalskoj atmosferi plesati uz salsu, mambo, rumbu i slično uz muzičke performanse za koje će biti zaduženi Tito & Lisel, Arceo, Tender, Casanova, Frank, Mega Belly Queens, Alexis el Loco, MC Chome i Desiguales.

Puštene su u prodaju i ulaznice za Sea dance kamp, koje su dostupne po cijeni od 26,50 eura. Kamp se nalazi na samoj obali, na 50 metara od mora, a organizatori su obećali da će za posjetioce biti obezbjeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o onima koji borave u kampu brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

Oni koji žele malo luksuzniji smještaj moćiće da uzmu premium kamp ulaznice, čija cijena za sada nije utvrđena. Njima će biti omogućen zakup mjesta u posebno izdvojenom i čuvanom prostoru, sa natkrivenom velikom tendom koja će obezbijediti dodatni hlad, uz zasebne tuševe i toalete, ka i brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa.

Ulaznice po promo cijeni od 29,99 eura biće dostupne do petka 1. jula do kraja dana, saopštili su organizatori. Pojedinačne ulaznice trenutno koštaju 19,99 eura za prvi i treći dan, dodnosno 14,99 za drugi dan festivala.

Karte se mogu kupiti posredstvom prodajne mreže Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Štampe" i "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore, a više informacija dostupno je na zvaničnom sajtu festivala.

Na ovogodišnjem Sea Dance festivalu nastupiće Skrillex, Hurts, Stereo MC's, Sister Bliss, Banco de Gaia, Lost Frequencies, Džef Mils, Andy C, Goldie i mnoge druge svjetske i regionalne muzičke zvijezde.

Bonus video: