Uzela novac za koncert koji nikad nije održala

Kako se navodi u tužbi, Rijana je bukirana za koncert u Nigeriji od strane promotera Krisa Ubosija i njegove firme “Megalectrics” u maju 2013. godine
1 komentar(a)
Rijana, Foto: Reuters
Rijana, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.06.2016. 13:42h

Pjevačica Rijana i njen producent Džej Zi, koji vodi njenu diskografsku kuću “Roc Nation”, tuženi su zbog navodnog uzimanja novca za koncert koji muzičarka nikad nije održala.

Kako se navodi u tužbi, Rijana je bukirana za koncert u Nigeriji od strane promotera Krisa Ubosija i njegove firme “Megalectrics” u maju 2013. godine, prenosi TMZ.

Ubosi tvrdi da je dogovorio Rijanin koncert sa predstavnicima njene kompanije i Dćej Zija sa obećanjem da će joj biti plaćeno 425 000 dolara za 65 minutni koncert u Eko Hotelu u Lagosu. Tad je Rijani plaćeno 160 000 dolara avansa, međutim njeni predstavnici su tražili da se koncert prebaci za jul. Ubosi je pristao na to ukoliko Rijana na društvenim mrežama obavijesti svoje fanove o toj promjeni.

U tužbi koja je predata na Vrhovnom sudu u Njujorku, Ubosi tvrdi da Rijana nikad nije spomenula promjenu na društvenim mrežama pa su on i "Megalectrics" tražili potpuni povratak novca.

Predstavnici Rijane tvrde da je Ubosi žrtva prevare i da nemaju ništa s tim.

"Rijana, Roc Nation i svi povezani lično i profesionalno sa bilo kojom stranom nikad nisu bili u kontaktu s ovom osobom. Nažalost, ova osoba je prevarena. Rijana ni Roc Nation nisu uzeli novac za ovaj događaj", rekao je predstavnik kompanije “Roc Nation” za TMZ.

Bonus video: