Novi spot iz kuhinje Radija Katakomba - Noćni bluz Budve

Spot za singl Vuka Stojiljkovića, niškog repera koji živi i radi u Budvi, režirao je Igor Benić
131 pregleda 0 komentar(a)
repers, Foto: Privatna arhiva
repers, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.06.2016. 14:34h

Radio Katakomba trenutno je najvrijedniji muzički kolektiv u Crnoj Gori. Budvanski muzičari lansirali su treći spot u dvije sedmice, pa je nakon pjesme "Fantomka" krosover benda Mazzom u fugazzu i "Još jedan krug" Necketa došla na red ekranizacija saradnje Vuka i Lupina na numeri "Noćni bluz".

Spot za singl Vuka Stojiljkovića, niškog repera koji živi i radi u Budvi, režirao je Igor Benić, dok je solo za pjesmu odsvirao Nebojša Ćulafić aka Jack Lupino, član metal grupa Goddamn i Goblin Zeppelin, kao i pomenute grupe Mazzom u fugazzu.

"Spot je sniman u Starom gradu u Budvi. Okupila se odabrana ekipa ljudi, uz dobru atmosferu i zezanje, kao i umjetnost gitare Nebojše Ćulafića. Pjesma je nastala u februaru i govori o tom periodu mog života u ovom malom, noćnom gradu", ispričao je Stojiljković za "Vijesti".

Kao i za sve prethodno pomenute projekte i za ovaj je zaslužan budvanski reper Necke, lider Radija Katakombe koji je u posljednje vrijeme bio umiješan u brojne aktivnosti - snimio je novi EP, pokrenuo bend Mazzom u fugazzu, organizovao nastupe i pjesničke večeri u svom gradu.

"Do saradnje je došlo preko Necketa, koji me je i doveo u Katakombu i spojio sa svim ostalim reperima iz Budve koji kidaju. U Budvi inače konobarisem i tu živim već neko vrijeme", kazao je Vuk, koji iza sebe ima već nekoliko singlova. Spot za pjesmu "Noćni bluz" može se pogledati na YouTube servisu.

Bonus video: