Novi spot za 15 dana

„Žao mi je što nismo uspjeli da album izbacimo na ljeto. Rezervni termin je Nova godina”
0 komentar(a)
Who See, Foto: Boris Pejović
Who See, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 04.06.2016. 13:22h

Najpopularniji crnogorski rep sastav Who See nastupiće na Fusion bini ovogodišnjeg Exit festivala u petak 9. jula, saopštili su organizatori koji su otkrili spisak izvođača sa ovog stejdža.

Biće to drugi nastup Who See klape na manifestaciji koja se odvija na Petrovaradinskoj tvrđavi, a publika će imati priliku da čuje i koju novu pjesmu sa predstojećeg albuma na kojem Noyz i Dedduh uveliko rade.

"Žao mi je što nismo uspjeli u namjeri da album izbacimo na ljeto. Neki rezervni termin je Nova godina. Nadali smo se da ćemo izbaciti album do ljeta pa da ga izvodimo, ali što je tu je. Tako da i ovog puta na Exitu će biti stari repertoar, sa par novih pjesama", najavio je Dedduh u razgovoru za "Vijesti".

Reper se prisjetio nastupa Who Seea na Fusionu 2013, kazavši da su on i Noyz kasnili pet-šest minuta, ali da im je publika tada to oprostila. Još po jednom detalju će Dedduh pamtiti taj koncert.

"Snoop Lion je tada nastupao i početak njegovog nastupa se preklapao sa posljednjih 15-ak minuta našeg, ali se sjećam da su svi ostali na našem stejdžu do posljednjeg snera i tek onda su otišli da gledaju takvu svjetsku legendu. Mislim da to dosta govori i o publici i o nama tako da se nadam da ćemo i dalje nastaviti da budemo zanimljivi i kvalitetni i da će publika to prepoznati", istakao je on.

Bokeški reperi nedavno su na Facebooku objavili fotografiju iz studija, gdje se vidi da punom parom rade na novom albumu sa svojim dugogodišnjim saradnikom, DJ-em i producentom Seagull Primeom iz Herceg Novog.

"On nas prati i u produkcijskim poslovima, ima nove bitove, imamo nove tekstove i poenta je da snimimo što više pjesama, pa da od toga napravimo odabir koji će nekako biti koncipiran u album", objasnio je Dedduh.

On je otkrio da Who See trenutno radi na prvom video singlu koji će najaviti album, a koji bi trebalo da izađe u narednih 15 dana.

"Do izbacivanja albuma ćemo objaviti bar još jedan singl i to je to što se tiče planova", dodao je reper.

Osim Who See klape na Fusion bini će ove godine nastupiti i Josipa Lisac, Urban & 4, Cock Sparrer, The Black Heart Rebellion, Dub Pistols, Bad Copy, Božo Vrećo, Kensington, Lollobrigida, Stray Dogg i mnogi drugi.

Ovogodišnje izdanje Exita održaće se od 7. do 10. jula, a Who See očekuje nastup i na drugom dijelu Exit avanture - Sea Dance festivalu koji će se na Jazu odigrati od 14. do 16. jula.

Bonus video: