Rasprodat prvi kontigent jednodnevnih ulaznica, u prodaji novi

Karta za prvi i drugi dan pojedinačno košta 19,99 eura, a za treći 14,99 eura
53 pregleda 0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 30.05.2016. 15:05h

Prvi kontigent jednodnevnih ulaznica po sa 50 odsto popusta za Sea Dance festival je rasprodat za manje od 24 sata, saopštili su organizatori. U prodaji je novi, ograničeni kontigent po promotivnim cijenama, pa tako karta za prvi i drugi dan pojedinačno košta 19,99 eura, a za treći 14,99 eura.

Organizatori Sea Dancea su saopštili da je već preko 20 hiljada posjetilaca iz više od 50 zemalja svijeta obezbijedilo ulaznice za ovaj festival. Prednjače gosti iz Zapadne Evrope i regionu, a tu su i ljubitelji muzike iz udaljenih destinacija kao što su Južna Afrika, Kina, Japan, Brazil, Australija i SAD.

Ovogodišnje, trodnevno izdanje Sea Dance festivala održaće se od 14. do 16. jula na plaži Jaz, gdje je do sada potvrđeno da će na sedam bina nastupiti Skrillex, Hurts, Stereo MC's Sister Bliss, Džef Mils, Andy C, Who See i mnoge druge strane i domaće zvijezde.

Akcija "4+1" još uvijek je u toku, u okviru koje četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance, Exit ili Exit avanturu (Exit + Sea Dance), petu ulaznicu dobija na poklon. Akcija će trajati do 6. juna. Aktuelna cijena četvorodnevne ulaznice za Sea Dance iznosi 29,99 eura, a za Exit avanturu 69 eura, a karte se mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže na 54 prodajna mjesta u 23 crnogorska grada.

Bonus video: