DJ Trujillo dolazi na primorje

Opening festival će se održati u Ulcinju i na Oblatnom 4. i 5. juna
60 pregleda 0 komentar(a)
truja, Foto: Privatna album
truja, Foto: Privatna album
Ažurirano: 30.05.2016. 14:43h

Dvodnevnim Opening festivalom, koji će se u subotu i nedjelju održati na crnogorskom primorju, biće najavljeno sedmo izdanje After Beach Partiesa, serijala žurki koje će se odigravati tokom ljetnje sezone u svim primorskim opštinama.

Opening festival će se održati u Ulcinju i na Oblatnom, a uz brojne domaće i strane DJ-eve glavna zvijezda će biti DJ i producent iz Venecuele Trujillo. DJ koji trenutno radi i živi u Berlinu, a koji je prošle godine prvi put gostovao u Crnoj Gori upravo u okviru After Beach Partiesa, nastupiće u subotu 4. juna u "D'Olciniumu" u Ulcinju. Kao podrška će uz njega nastupiti i DJ Cosmic i Deeport kolektiv.

Dan kasnije će Deeport ekipa na istom mjestu dijeliti miks pult sa jednim od najtalentovanijih mladih crnogorskih DJ-eva i producenata Millokom.

U nedjelju će u plažnom klubu "Almara" na Oblatnom Trujillo reprizirati svoj nastup, a publiku će zabavljati i dugogodišnji rezident After Beach Partiesa Martin Klajn iz Austrije. Svi najavljeni događaji su besplatni i počeće od 13 časova.

Andres Asorga, koji nastupa pod pseudonimom Trujillo, sarađivao je sa mnogim evropskim etiketama, a prošle godine je objavio svoju prvu ploču "Baby You're Still the Same" pod okriljem kuće "aPersona IMusic". Na albumu su zastupljeni remiksi Mark Ija i Social Disco Cluba. Venecuelanski DJ objavio je i izdanje "Fruit Punch", sa remiksima Eddie C-a i Tonija Tobajasa, koji je dostigao prvo mjesto na listi singlova na servisu junodownload.com. U Crnu Goru dolazi u okviru turneje "Cosmic Caribe".

Tradicionalni ljetnji festival After Beach Parties trajaće preko 30 dana, tokom jula i avgusta, u organizaciji Montenegro Event Agency, pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma. Prema saopštenju organizatora, ova manifestacija svake godine duž crnogorskog primorja okupi preko sto hiljada stranih i domaćih turista, na preko 400 žurki koje su za sve posjetioce besplatne.

Bonus video: