Neće propustiti Milsov nastup

„Radim već treću godinu i pretežno je dnevna varijanta, pa uglavnom biram melodični haus”
0 komentar(a)
Milolok, Foto: Privatna arhiva
Milolok, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.05.2016. 08:14h

Domaću scenu na Dance Paradise bini ovogodišnjeg Sea Dance festivala predstavljaće DJ-evi Gillerz, Slobodan Popović PS, AP, Millok, Raven TK, AudioStorm, Aleksandar Grum, Proximus, Cule, Mtech, Jan De R, Marek Tripkowski, Rudhaman, Soft 85 i Mr. Jools, najavili su organizatori.

“Ovo je već treća godina da radim na Sea Dance festivalu i pretežno kada je u pitanju dnevna varijanta, biram nešto što je melodični haus, što se može prilagoditi tom vremenu i tajmingu, pa će sigurno i ove godine biti melodičan i prijatan zvuk koji će publici odgovarati”, kazao je za “Vijesti” Milo Kekić - Millok, koji kaže da tajming njegovog nastupa na bini koja se nalazi na plaži još nije određen.

“Uvijek sam bio za noćnu varijantu, jer je drugačija atmosfera i ljudi su željni mraka i te atmosfere, ali dešava se da je i dnevna žurka dobra. Ipak, između mraka, odnosno noćne žurke i sumrak, izabrao bih prvu varijantu”, odgovorio je on na pitanje, koje vrijeme je najbolje za puštanje muzike.

Sa druge strane, njegov kolega Slobodan Popović - P.S. više preferira doček prvih zraka sunca.

“Volim recimo jutranji termin, kao što je završetak noći, zna da bude veoma zahtjevan, isto kao i zagrijavanje. Svaki dio večeri ima svoju draž”, zaključuje on i dodaje da još ne može da otkrije šta je pripremio za publiku na Jazu.

“U suštini, za svaki nastup se pripremam posebno, jer kada do njega dođe izaberem muziku koja je novija i svježija i koja mi je u tom momentu odgovarajuća. Nikada unaprijed nemam pripremljeno kada ću i koju traku da pustim. Sve zavisi i od termina koji dobijem, da li će biti uveče, u sred dana ili ujutru”, kaže on.

I P.S. i Millok slažu se da je za domaće izvođače nastup na Sea Danceu veoma bitan.

“Već 14 godina se bavim produkcijom i veoma dugo sam u tim vodama i imao sam razna izdanja, pa znam koliko je značajno. Ja, na primjer, nikada nisam odbijao ništa, niti mi je u interesu bila cijena, to je samo želja i ponos da se pušta muzika na takvom festivalu. Sea Dance je za dvije godine zadužio mnogo, a u narednim će još više, pa mnogi producenti i DJ-evi iz Crne Gore vjerovatno dijele mišljenje sa mnom”, priča Millok, a njegove riječi potvrđuje i P.S.

“Sigurno da je dosta značajno, jer smo mi mala zemlja, sa malom populacijom i scena kod nas je, u odnosu na druge zemlje dosta manje zastupljena, iako je sad u usponu. Tako da sigurno dosta znači što Sea Dance daje priliku domaćim izvođačima koji su sigurno kvalitetni, jer možemo da se predstavimo uživo publici sa strane”, kazao je P. S., koji, kao ni Millok, neće propustiti nastup Džefa Milsa.

“Veoma sam zauzet u ljetnjem periodu, ali probaću da iskoristim priliku i da odem na njegov nastup, iako to nije toliko moj žanr muzike, ali to što radi i kako radi, ta stara škola zvuka nas klince uzbuđuje i lijepo je čuti tu muziku”, poručio je Millok.

Bonus video: