Sergej Ćetković 21. maja u Bijelom Polju

21. Maja na Gradskom trgu nastupiti i Vanja Radovanović, Bojan Delić, Jovan Aleksić...
239 pregleda 1 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Sergej Ćetković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 19.05.2016. 15:14h

Najpopularniji crnogorski pjevač Sergej Ćetković biće glavna zvijezda proslave desetogodišnjice nezavisnosti Crne Gore u Bijelom Polju 21. Maja. On se ne konferenciji za medije održanoj danas u „Hard Rok kafeu“ u Podgorici zahvalio Opštini Bijelo Polje na poziv i čestitao građanima Crne Gore predstojeći praznik.

„Drago mi je da ću se uz sve moje kolege pokloniti publici u Bijelom Polju nakon pet godina otkad smo se posljednji put družili tamo. Obećavam dobar provod, kao i svaki put. Publika u Bijelom Polju je fenomenalna, a sve koji nisu iz tog grada pozivam da dođu“, izjavio je popularni muzičar.

Uz Ćetkovića će u Bijelom Polju 21. Maja na Gradskom trgu nastupiti i Naiva, Na 6 sati, Bojan Delić, Gad, Jovan Aleksić i Vanja Radovanović, a organizatori su saopštili da će to biti najveći događaj tog dana u Crnoj Gori.

„Ja i moje kolege ćemo učiniti sve da to veče prođe što bolje i da na pravi način obilježimo ovaj jubilej... Ne znam da držim govore, ali imam jednu zamjerku organizatorima, jer su na posteru za događaj moje ime stavili da bude veće od ostalih. Nemojte to da radite, ionako imam problem zbog svoje visine, nisu mi potrebna i veća slova“, kazao je Ćetković u šali.

Iz Opštine su saopštili da je program kojim se obilježava desetogodišnjica nezavisnosti počeo 12. Maja Festivalom fantastične književnosti koji je organizovao Radio Bijelo Polje, a nakon toga je uslijedio niz sportskih i kulturnih dešavanja.

Dan prije velikog koncerta u 17 časova će se u Bijelom Polju održati i smotra ritmičkih školskih sekcija, a sat kasnije će gostovati beogradsko pozorište „Slavija“ sa predstavom „Koštana“. Od 20 časova 20. Maja u Bijelom Polju će nastupiti KUD „Crvena stijena“, a sat kasnije akustični gitarski duo Srđan Bulatović i Darko Nikčević.

Na pitanje da li je bilo poziva sa Cetinja, gdje će se 21. Maja održati veliki koncert na kojem će između ostalog nastupiti i Dino Merlin, Ćetković je odgovorio odrečno.

Zahvali na pozivu opštini bijelo polječestita građanima svim CG praznik

„Mi nismo birali lokaciju, nas su izabrali. Mi ne dijelimo Crnu Goru po gradovima, jednako se odazivamo na sve pozive i svakom se jednako radujemo i drago nam je što ćemo 21. Maj proslaviti u Bijelom Pplju. Ne Cetinje nismo pozvani“, objasnio je Ćetkovićev menadžer Dragan Bulajić.

Bonus video: