Sergej Ćetković pjevao za Podgoričane: Ponosan sam na svoju publiku

"Malo smo poranili sa ovim koncertom, ali nije mogao da se desi na boljem mjestu", kazao je Ćetković
62 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2016. 06:03h

Crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković, družio se sinoć sa publikom na glavnom gradskom Trgu u Podgorici.

Koncert, koji je poklon brenda Idea glavnom gradu Crne Gore, okupio je više hiljada Ćetkovićevih fanova svih generacija.

Druženje koje je zakazano za 21 sat i 30 minuta, počelo je na vrijeme, a Ćetković je bio vidno zadovoljan kada je ugledao pun gradski trg ispred sebe.

Kako je koncert dio truneje u okviru koje promoviše novi album, Ćetković je po već ustaljenom redosljedu pjesama druženje počeo sa naslovnom numerom “Moj svijet”.

“Dobro veče Podgorice. Nedostajao mi je ovaj Trg, davno smo se družili ovdje. Malo smo poranili sa ovim koncertom, jer je Podgorica planirana tek kasnije, ali nije mogao da se desi na boljem mjestu sa boljom publikom”, kazao je pjevač prije nego što je zapjevao “Kad bi htjela ti”.

Uobičajeni repertoar sastavljen od hitova poput “Budi mi voda”, “Prokleta bila”, “Zaustaviću vrijeme”, “Neću da znam” publika je uglas otpjevala sa njim, a Ćetković je na ovom koncertu opipao i kako fanovi reaguju na nove numere.

Tako je najprije počeo stidljivo da predstavlja numere sa novog albuma, izvodeći numere “Korov”, “Ne živim ja” i “Zar je kraj” za koje je snimio spotove, a kada je vidio da je publika savladala gradivo, zapjevao je između ostalih u “Samo me zagrli” i “Bolje nađi drugoga”.

Ponosan što publici čak ni kišica koja je rominjala nije smetala, već su svi uživali u njegovoj muzici, Ćetković je istakao:

“Zaista sam srećan jer mogu da se pohvalim kakav mi je rodni grad i kakvu publiku imam".

Galerija

Bonus video: