Prijave za kompilaciju „Balkan Under The Radar” do 1. juna

Mogu se prijaviti solo umjetnici, projekti ili bendovi sa prostora bivše Jugoslavije čija muzika se uklapa u okvire alternativne i/ili nekonvencionalne muzike, bez obzira na žanr. Pjesma mora biti neobjavljena i ne duža od 15 minuta
74 pregleda 0 komentar(a)
black planet records (novina)
black planet records (novina)
Ažurirano: 26.03.2016. 12:24h

Nezavisna izdavačka kuća iz Niša Black Planet Records raspisala je konkurs za četvrto izdanje kompilacije underground muzike sa ex-YU prostora "Balkan Under The Radar".

Mogu se prijaviti solo umjetnici, projekti ili bendovi sa prostora bivše Jugoslavije čija muzika se uklapa u okvire alternativne i/ili nekonvencionalne muzike, bez obzira na žanr. Pjesma mora biti neobjavljena i ne duža od 15 minuta.

Zainteresovani pjesme treba da pošalju na mejl adresu b.planet.records@gmail.com, uz ime izvođača, lična imena i mjesta iz koga dolaze. Konkurs traje do 1. juna, a u obzir dolaze i privatni striming linkovi, te pjesme u MP3 192kbps i jačem formatu.

Kompilacija će biti objavljena na CD-u u ograničenom tiražu i dostupna za besplatno preuzimanje na Bandcamp stranici etikete. Prethodna izdanja kompilacije naišla su na veoma pozitivne kritike, a neki mediji opisali "Balkan Under the Radar" kao moderni "Paket aranžman"

Bonus video: