Prenijeta prva tri minuta sa nove turneje Atheist Rapa

Atheist Rap posljednjih mjeseci koncertno predstavljaju novi album „Uberlauf“
0 komentar(a)
Atheist Rap
Atheist Rap
Ažurirano: 21.03.2016. 16:18h

Novosadska pank-rok grupa Atheist Rap predstaviće večeras spot za singl “Momci se vraćaju u grad”. Premijera je zakazana za 20 časova na regionalnom MTV kanalu.

Atheist Rap posljednjih mjeseci koncertno predstavljaju novi album „Uberlauf“ koji je objavljen na CD-u i postavljen na digitalnoj platformi, a uskoro će biti izdat i na vinilu.

Novi spot prenosi dio atmosfere sa zagrebačkog koncerta, a dopunjen je kadrovima sa turneje Atheist Rapa po Njemačkoj prošle godine i snimcima iz baze benda na Pejićevim salašima kod Novog Sada.

Na prvom koncertu promotivne turneje novog albuma, održanom 27. 11. 2015. godine u zagrebačkom klubu „Vintage industrial bar“, prva izvedena pjesma upravo je bila „Momci se vraćaju u grad“, tako da su u spotu bukvalno korišćeni snimci prve tri minute sa nove turneje.

Zagrebački dio tima zaslužan za snimanje i montažu snimka sa koncerta predvodi Hrvoje Baudoin, a za produkciju se pobrinula „Dostava zvuka/Ferragosto Jam“ ekipa. Montažu spota potpisuje novosadska „Illegal production“.

Bonus video: