Sergej Ćetković koncertom proslavio 40. rođendan: I u prosidbama postao iskusan

Euforično raspoloženje nije jenjavalo tokom cijelog nastupa, publika je gotovo horski pjevala sa Ćetkovićem već od prve pjesme
91 pregleda 7 komentar(a)
Sergej Ćetković, Splendid, Foto: Splendid
Sergej Ćetković, Splendid, Foto: Splendid
Ažurirano: 09.03.2016. 15:39h

Miljenik publike, kantautor Sergej Ćetković sinoć je u prepunoj sali hotela Splendid 40. rođendan proslavio radno, dok su dame uz njegove hitove slavile svoj praznik - 8. mart.

Slavljenik je čak i pomogao jednom mladiću da zaprosi djevojku, tako što je, u svom stilu, šarmantno nakon numere “Zar je kraj“, najavio početak zajedničkog života Ognjena i Dragane, koje je pozvao na binu.

“U prosidbama sam već postao iskusan i mislim da mi dobro ide. Volio bih da imam i iskustvo matičara, jer bih sada rado proglasio sklapanje vašeg braka“, uz osmijeh im je poručio Ćetković. Umjesto toga, budućim mladencima je otpjevao svoj hit “Pola moga svijeta“, na oduševljenje više od 700 gostiju.

Uslijedilo je malo iznenađenje od hotela - trospratna torta ukrašena notnim zapisom i violinskim ključem, pored kojeg je stajao i slatki mikrofon. Pjevač je tortu velikodušno podijelio sa najvatrenijim obožavaocima koji su za njega uglas otpjevali rođendansku pjesmu.

Euforično raspoloženje nije jenjavalo tokom cijelog nastupa, publika je gotovo horski pjevala sa Ćetkovićem već od prve pjesme “Moj svjet“ kojom je otvorio koncert. Bilo je očigledno da su i pjesme sa posljednjeg albuma “Korov“, "Ne živim ja" i "Novembar" osvojile njegove obožavaoce, baš kao hitovi koji su obilježili njegovu dosadašnju karijeru, poput ”Kad bi htjela ti“, „Ako te nije pronašla ljubav”, “Zar je kraj”, „Još volim te“, “Zbog nas” i brojne druge.

Najpopularniji crnogorski pop muzičar je koncert završio pjesmom “Pogledi u tami“, ali je džentlmenski ostao nakon nastupa da se fotografiše sa obožavaocima koji tokom brojnih instrumentala to nisu uspjeli da urade.

Ćetkovićevi osmomartovski koncerti u Splendidu prerastaju u tradiciju, a u upravi hotela vjeruju da će se ona nastaviti.

“Zadovoljstvo je sarađivati sa Sergejem. Umjetnik tako raskošnog talenta i prekrasnog glasa, praćen sjajnim muzičarima, uvijek izazove najnježnije emocije kod gostiju. Ma koliko je repertoar spreman, Sergej u stilu velike zvijezde uvijek ispuni još po neku želju prisutnih i onda nastaju prave salve oduševljenja. Zaista se nadam da čemo još dugo sarađivati“ , kazala je PR manager hotela Maja Vukićević, koja je u ime domaćina čestitala rođendan pop pjevaču i uručila slavljeničku tortu.

Bonus video: