Za emisiju „Dnevnica”: Prvi klupski nastup Slavka Kalezića

“TDio nastupa biće i u emisiji 'Dnevnica', a pošto je ulaz slobodan, u okviru šoua će se skupljati novac, a doniraće publika, moji prijatelji i Stefan Braun, svako u skladu sa svojim mogućnostima”, rekao je on
2 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Dušan Miljanić
Slavko Kalezić, Foto: Dušan Miljanić
Ažurirano: 24.02.2016. 19:31h

Crnogorski glumac i pjevač, Slavko Kalezić, imaće svoj prvi klupski nastup pod nazivom “Royal One Man Show” u podgoričkom Stefan Braunu sjutra veče dvadesetak minuta nakon ponoći, a osim umjetničkog performans će biti i humanitarnog karaktera.

Kalezić je kazao da publika može očekivati spektakl kakav je ranije priređivao između ostalog i u KIC-u “Budo Tomović”.

“Ako izuzmemo promocije mojih singlova, koje sam par puta organizovao u klubovima, ovo će biti moj prvi nastup u klubu, iako me je nakon prvog singla iz 2011. par njih kontaktiralo”, ispričao je crnogorski umjetnik.

“Međutim, ja nisam neko ko nastupa u klubu, u smislu pjevanja u trajanju od dva ili tri sata i zna se kako ja to radim, to je produkcija, nešto što ne može da traje duže od sat vremena. Ali, eto, konačno se to desilo sa Stefan Braunom, koji produkcijiski može da podrži sve što ja radim u smislu stejdža, svjetlosnih efekata, ozvučenja i cjelokupne koncepcije”, pojasnio je Kalezić

On je dodao da će nastup trajati oko 50 minuta, a sastojaće se od njegovih i stranih singlova, koje će izvesti uživo.

“Ono što je veoma važno da istaknem je saradnja sa našom dizajnerkom nakita, Katarinom Zlajić, koja se nastavlja, pa ću za tu priliku zaista imati specijalan kostim koji se radi više 25 dana. Dakle, nosiću njen asesoar, šije se poseban kostim na koji će se zakačiti ti komadi, a za mene je napravljena i posebna obuća”, otkrio je Kalezić.

“Ono što je veoma bitno je da će moj sami dolazak biti spektakularan. Neću biti u klubu od početka, već ću kada krene intro ući u klub u pratnji tjelohranitelja”, naglasio je on. Kalezić je objasnio i da će njegov nastup imati humanitarni karakter, jer će u saradnji sa TV Vijesti organizovati prikupljanje donacija.

“Kontaktirali su me iz produkcije emisije 'Dnevnica' i ja sam prihvatio poziv, a pošto četvrti zadatak sam biram i organizujem donatorsko veče za osobu ili porodicu kojoj je potrebna pomoć, odlučio sam da dodatno unaprijedim ovaj šou”, kazao je glumac i pjevač.

“Tako će dio nastupa biti i u emisiji 'Dnevnica', a pošto je ulaz slobodan, u okviru šoua će se skupljati novac, a doniraće publika, moji prijatelji i Stefan Braun, svako u skladu sa svojim mogućnostima”, rekao je on.

Bonus video: