Sub Focus i My Nu Lang stižu na Sea Dance festival

Ovo je uvertira za sve fanove Sea Dance festivala, koje u narednim danima očekuje objava još velikih imena svjetske muzičke scene koji stižu u Budvu za novo trodnevno druženje
2 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 18.02.2016. 11:34h

Vodeće zvijezde svjetske bass scene potvrdile su svoj dolazak na veliku Exit Avanturu, koju čine Exit i Sea Dance.

Da na Jazu bude još bolja atmosfera pobrinuće se apsolutna dnb superzvijezda Sub Focus i njegov MC ID, te famozni bristolski duo My Nu Lang koje prati Dread MC.

Ovo je uvertira za sve fanove Sea Dance festivala, koje u narednim danima očekuje objava još velikih imena svjetske muzičke scene koji stižu u Budvu za novo trodnevno druženje.

Vodeći dubstep i drum and bass producent Sub Focus, zajedno sa MC ID-jem, stiže na glavnu binu Sea Dance festivala u petak 15. jula, uz neke od najpozntijih hitova poput "Rock It", "Follow The Light", “Last jungle” i "Out of The Blue".

Sarađivao je sa najvećim zvijezdama i radio remikse za The Prodigy, Deadmau5, Empire of the Sun i Dizzee Rascala, uz obavezne nastupe na najvećim svjetskim festivalima.

Iste noći, na glavnoj bini Sea Dance festivala stiže i bristolski duo My Nu Leng, koji čine bejseri Tommy i Jammo, a kojima će se na sceni pridružiti i Dread MC.

Vrtoglavi uspjeh na muzičkoj sceni ostvarili su zahvaljujući majstorskoj vještini fuzije house, garage i jungle ritmova uz prepoznatljive povišene vokale kombinovane sa brujanjem teških basova.

Sa novim izdanjima na putu i unaprijed zakazanim datumima na turneji, za koju se već traži ulaznica više, My Nu Leng, uz njihovu neizostavnu Black Butter ekipu, nastavlja da muzičkim umijećem osvaja fanove širom svijeta.

A nakon upečatljivog nastupa na Sea Dance festivalu prošlog ljeta, u okviru X bass programa, na Petrovaradin i Exit festival ovog ljeta stiže britanski hit duo Sigma, kojima će se na tvrđavi pridružiti i jungle-reggae heroj Congo Natty, furiozni ruski trio Teddy Killerz, kanadski bass majstor Rene LaVice i berlinska dama novog rainbow-bass zvuka Sarah Farina!

Svoj dolazak na Exit Avanturu, od Petrovaradina do Jaza, među prvima su već potvrdili i X bass velikani Andy C, DJ Hype, MS Dynamite, Wilkinson, Modestep, Zomboy, Ivy Lab i Sub Zero.

Ulaznice za Sea Dance dostupne su po promo cijeni od 24,99 eura. Ovo je cijena sa 70 odsto popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Štampe" i "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore. Više informacija o ponudi kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte OVDJE.

Bonus video: