Marija Božović objavila dio nove pjesme

"Konačno petak i imam poklon za vas, kao što sam obećala, 'privju' moje nove pjesme. Uživajte i molim vas da u komentarima ostavite svoje mišljenje"
67 pregleda 0 komentar(a)
Marija Božović, Foto: Screenshot (YouTube)
Marija Božović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 30.01.2016. 10:14h

Crnogorska pjevačica Marija Božović, koja nastupa pod pseudonimom Maria B, objavila je "privju" svoje nove pjesme "Standing Still", koji se može poslušati na Jutjub servisu. Na osnovu snimka od pedeset sekundi može se očekivati da na njenom novom albumu, koji je u pripremi, bude zastupljen vrlo moderan pop zvuk, a tekstovi na engleskom, kao što je pjevačica ranije i najavila da će biti.

"Konačno petak i imam poklon za vas, kao što sam obećala, 'privju' moje nove pjesme. Uživajte i molim vas da u komentarima ostavite svoje mišljenje", napisala je na engleskom Marija na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Božovićeva je ranije na istom mjestu najavila da će pokrenuti "crowdfunding" kampanju putem servisa Indiegogo, kako bi prikupila novac za njen novi, drugi album koji će nositi naziv "Determination".

Ona je prekjuče na svom Jutjub kanalu objavila i video kojim se obraća, prije svega inostranoj, publici i poziva je da učestvuje u pomenutom projektu koji će startovati od 1. februara.

Na snimku se vidi da Božovićeva sarađuje sa dugogodišnjim prijateljem, podgoričkim producentom Rhinom, između ostalog autorom hita grupe Who See "Reggaeton Montenegro".

Ona je putem ovog videa otkrila da je već snimila dvije pjesme, naslovnu i već pomenutu "Standing Still", a da će se na albumu naći devet numera, na kojima je sarađivala sa nekim od najboljih producenata sa Balkana.

Bonus video: