Damjan i Mladen idu na nastup DJ Forest People u Maximus

Nastupao je u gotovo svim važnijim klubovima u Evropi, među kojima su kultni berlinski "Berghain" i "Tresor", a vlasnik je izdavačke kuće Parabola records
88 pregleda 0 komentar(a)
Forest People, Foto: Privatna arhiva
Forest People, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 15.01.2016. 15:10h

Bosansko-hercegovački DJ Forest People nastupiće u kotorskoj diskoteci "Maximus" u subotu 16. januara.

Naši čitaoci Damjan Medojević i Mladen Joksimović dobili su po kartu za nastup.

Sve što treba da uradite jeste da na našu dobro poznatu mail adresu – portal@vijesti.me – pošaljete mail sa imenom, prezimenom I brojem telefona.

Dragan Lakić, koji se krije iza pseudonima DJ Forest People, jedan je od rijetkih tehno DJ-eva koji pušta isključivo trake napravljene u njegovom studiju, a u Kotoru će prema najavima organizatora premijerno predstaviti svoja ekskluzivna izdanja.

Forest People napravio je strelovit uspjeh na evropskoj elektronskoj sceni posljednjih godina i objavljivao svoje radove za etikete kao što su Flash Recordings, Planet Rhythm, Tic Tac Toe i Mindcut.

Nastupao je u gotovo svim važnijim klubovima u Evropi, među kojima su kultni berlinski "Berghain" i "Tresor", a vlasnik je izdavačke kuće Parabola records.

Kao domaća podrška iste večeri će sa Lakićem miks pult dijeliti podgorički DJ i producent Aleksandar Grum aka Redial Tone i Budimir Šuković iz Herceg Novog, član kolektiva Groovy Castel Nuovo.

Početak žurke zakazan je za 23 sata, cijena ulaznice će do ponoći biti tri, a nakon toga pet eura.

Bonus video: